Confesiunile unei iubitoare de porțelan

Săptămâna trecută, am poposit pentru câteva ore în paradisul home & deco ce poartă numele Nobila Casa, în Sibiu. Și-am ajuns la fix, în momentul lansării unui nou brand în portofoliul magazinelor: Villeroy & Boch, producătorul premium de porțelan.

Mi-am redescoperit cu această ocazie o pasiune mai veche, porțelanul. Recunosc, sunt o iubitoare de porțelan, ador obiectele realizate cu migală, decorate manual, în forme fine și grațioase. Și aș fi rămas să admir la infinit colțul Villeroy & Boch din Nobila Casa.

Ce mi-a plăcut mai mult? Nu aș ști să vă spun exact… Fiecare colecție Villeroy & Boch are farmecul său.

Evident, cu greu m-am desprins de colecția de obiecte din porțelan Villeroy & Boch cu tematică de Crăciun – globuri, diverse figurine, căni, cănuțe, farfurii și cele mai frumoase și delicate recipiente pentru prăjituri. Genul de colecție din care trebuie să ai totul, nu te vei decide niciodată asupra unui singur obiect.

01_villeroy_boch_christmas 2016jpg

Fiind o admiratoare înfocată a bucătăriei italien, nu puteam să trec indiferentă pe lângă una dintre cele mai interesante (și inovatoare) colecție Villeroy & Boch – Pizza & Pasta.

Platouri, farfurii și boluri din porțelan premium, special concepute pentru a te delecta cu bunătățile italiene – mi-a rămas gândul la bolul pentru paste cu fructe de mare (compartimentat special pentru a separa cochiliile goale ale scoicilor de paste), dar și la farfuria pentru spaghete (cu loc special pentru a le învârti pe furculiță).

DE: Neuheit 2015, Pasta Passion
DE: Neuheit 2015, Pasta Passion

Când vine vorba de veselă, apreciez un design minimalist, curat, elegant. De aceea m-am îndrăgostit de colecția Villeroy & Boch New Wave, o colecție al carei design a fost recompensat în 2004 cu ”Premiul pentru Inovație” de Industria Națională Germană.

03_villeroy-boch-newwave_collection

Iar dacă vorbim de porțelan pictat, recunosc că nu le pot rezistă noilor colecții prețioase, cu desene fabuloase Villeroy & Boch: Amazonia (inspirată de fauna și flora amazoniană), Quinsai Garden (cu modele florale delicate) și Casale Blu (ce redă în nuanțe vibrante de albastru atmosfera specială a regiunii italiene Umbria).

04_Villeroy&Boch_Amazonia 05_Villeroy&Boch_quinsai-garden 06_Villeroy&Boch_Casale_Blu

Eu vă invit să le descoperiți în magazinele Nobila Casa și aștept să îmi povestiți la ce v-a rămas gândul, sufletul, ce-ați trecut pe lista de dorințe de Crăciun…

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urban Decay Vice_100
Anterior

5 nuanțe de ruj pentru toamna aceasta

Următor

Weekend beauty essentials