Concurs Phyt’s – frumusete din natura

LATER EDIT (la final): Castigatoarea kit-ului Phyt’s este Mihaela Scurtu. Felicitari! Asteptam un mail (chic (@) lachicboutique.ro) sau mesaj privat pe Facebook cu datele necesare pentru expeditia premiului.

Castigatoare Phyt's

Pentru ca acord din ce in ce mai multa atentie compozitiei produselor cosmetice pe care le aplic pe piele (nu am avut probleme niciodata si de accea nici nu vreau sa imi ispitesc norocul), vreau sa iti povestesc de un brand nou descoperit, Phyt’s, alaturi de care iti propun si un concurs.

Phyt’s este un brand frantuzesc, cu peste 40 de ani de existenta, ce propune o gama completa de produse cosmetice (de ingrijire corporala, a tenului si parului, pentru toate genurile si tipurile de piele, inclusiv produse de machiaj), exclusiv naturale si certificate organic. De altfel, fondatorul brandului Phyt’s, John Paul Llopart, este considerat parintele esteticii naturiste, fiind un pionier al cosmeticelor naturiste.

Una dintre voi poate fi norocoasa castigatoare a unui set de ingrijire Phyt’s, compus din 2 produse revolutionare, si cu arome delicioase fie vorba intre noi – lapte de corp cu iasomie Phyt’s si lotiune tonica cu frunze de portocal amar Phyt’s.

Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs este sa :

  • dati LIKE pagii de Facebook Phyt’s Romania (https://www.facebook.com/PhytsRomania)
  • imi lasati intr-un comentariu la acest post un link cu cel mai interesant produs de pe site-ul Phyt’s din punctul vostru de vedere
  • sa impartasiti prietenilor descoperirea produselor cosmetice naturiste Phyt’s prin share pe pagina personala a imaginii concursului (pe care o gasiti aici)

Concursul se incheie pe 20 noiembrie, iar castigatoarea va fi desemnata prin Random.org si anuntata tot aici, pe blog.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

36 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Orange is the new black

Următor

Falling for Lenovo Yoga Tablet 2 Pro