Concurs Perwoll – Hainele de lana prind viata! (incheiat!)

LATER EDIT:

Va multumesc tuturor pentru participare. Cei 10 castigatori ai kiturilor pentru un an Perwoll sunt: Carmen Nicoleta Mihaila, Lacramioara Ciobotaru, Stanescu Geanina, Liliana Cojol, Alex Cristocea, Diana Didi, Paun Dana Loredana, Paul Dragos Marinescu, Ionescu Ana-Claudia si Elena Balanescu. Astept un mesaj privat pe Facebook sau un email (chic (at) lachicboutique.ro) cu adresa si datele de contact pentru curier, pana pe data de 24 februarie, la ora 12:00 pm. Premiile nerevendicate pana la aceasta data se redistribuie urmatorilor din lista, asa ca va sfatuiesc sa urmariti pe 24 si 25 februarie pagina concursului pentru a descoperi daca sunt si alti fericiti castigatori. Procesul de expeditie demareaza dupa colectarea tuturor adreselor castigatorilor.

Castigatoare Perwoll

Pentru ca sunt sigura ca iubiti hainele asemenea mie, astazi v-am pregatit o surpriza, un concurs impreuna cu unul dintre cei mai buni prieteni ai lor, detergentul Perwoll.

Spun cel mai bun prieten al lor pentru ca nimic din ceea ce am incercat pana acum nu le-a pastrat culoarea si mai ales aspectul original mai multa vreme ca Perwoll. Da, moda se schimba, cu o mare repeziciune, dar parca nu as lasa decizia purtarii repetate a cardiganului sau rochiei preferate pe seama masinii de spalat, voi hotari eu cand va veni momentul « despartirii ».

Perwoll propune cate o solutie pentru curatarea delicata, dar eficienta, a tuturor tipurilor de haine : Perwoll ReNew+ Black, detergent pentru haine negre, ce pastrează intensitatea negrului pentru mai mult timp, reduce aspectul cenusiu al tesaturii, prevenind decolorarea şi netezind ţesătura deteriorata; Perwoll ReNew+ White, detergent pentru haine albe, ce confera stralucire tesaturii; Perwoll ReNew+ Color, detergent pentru haine colorate, cu efect de intensificare si mentinere a culorilor si, mai ales acum ca este sezonul tricotajelor calduroase si pufoase, nu cred ca ar trebui sa va lipseasca Perwoll Wool & Silk, detergent pentru haine din lana, matase si alte materiale delicate, cu efect de reparare.

Noi ne-am gandit sa te scapam un an de zile de grija hainelor care isi schimba forma si aspectul la spalat si iti propunem un concurs. Punem in joc 10 premii, 10 kituri de detergent lichid Perwoll pentru un an de zile (1 kit contine 8 sticle de Perwoll, cate 2 din fiecare varianta). Tot ceea ce trebuie sa faci este:

– Sa le impartasesti prietenilor de pe Facebook solutia Perwoll pentru haine delicate, prin share (Public) pe pagina personala a clipului publicitar, pe care il gasesti aici.

– Sa imi lasi intr-un comentariu la acest articol link-ul cu share-ul de pe Facebook.

Concursul se incheie pe 11 februarie, iar cei 10 castigatori vor fi desemnati prin Random.org si anuntati tot aici, pe blog (in cazul in care un premiu nu este revendicat intr-o saptamana de la pubicarea listei castigatorilor, el este atribuit urmatorului nume extras de Random.org pe lista initiala).

Succes !

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

120 Comments

  1. Fb:andreea ilie
    Share:https//m.facebook.com/story.php?story_fbid=836578046387966&id=100001073368813&ref=bookmark
    Multumim pentru aceste premii parfumate

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Chic preview: Victoria's Secret Swim Special

Următor

Film de Oscar: Whiplash