Concurs OPI (incheiat)

Concursul s-a incheiat si va multumesc pentru participare. Ne vedem la TopBeauty Trade Show, intre 25 si 28 septembrie, la sediul Topline, pentru a descoperi o multime de noutati si inovatii.

M-am gandit sa incepem in forta saptamana, propunandu-va un concurs. Va invit deci, impreuna cu Topline, la un concurs OPI, avand ca premii 10 lacuri de unghii OPI Gwen Stefani Over & Over A-Gwen, alaturi de cate un voucher/invitatie la TopBeauty Trade Show.

Cele 10 premii puse in joc pot fi castigate, zilnic cate unul, incepand de astazi, 8 septembrie, pana pe 19 septembrie (cate un premiu in fiecare zi de luni pana vineri). Tot ceea ce trebuie sa faceti este:

-Sa dati like paginii de Facebook Top Line Europa (https://www.facebook.com/0TopLineEuropa)

– Like paginii de facebook LaChicBoutique.ro (Facebook.com/LaChicBoutique.ro)

– Sa imi lasati un comentariu la acest articol spunandu-mi care este nuanta voastra favorita din noua colectie Gwen Stefani Holiday 2014 (pe care o regasiti in imaginea de mai jos), de care ne vom bucura de Sarbatori.

OPI Gwen Stefani_Holiday Lacquers

In fiecare zi, prin tragere la sorti, voi desemna o castigatoare a premiului compus din lacul de unghii OPI Over & Over A-Gwen, rosu signature, din colectia Gwen Stefani, si invitatia la TopBeauty Trade Show, ce va ofera acces la toate show-urile din cadrul evenimentului. Castigatoarea fiecarei zile va fi anuntata aici, pe blog, dar si pe pagina de facebook LaChicBoutique.ro.

TopBeauty Trade Show va marca relansarea magazinului TopLine Romania, din bulevardul Regina Maria nr.14, si se va desfasura in perioada 25-28 septembrie 2014. In cadrul evenimentului, veti putea participa la diferite demonstratii de nails, hair, aparatura. Biletul de intrare costa 25 lei si permite participarea la toate show-urile care se desfasoara in cele 4 zile de eveniment.

TopBeauty trade show 2014_Topline

Suna tentant nu-i asa? Va astept in concurs!

——————————————————————————————————————————————–

Later edit

CASTIGATOAREA ZILEI DE 8 SEPTEMBRIE

Gabriela Tesileanu  castigat primul premiu compus din lacul de unghii OPI, signature red din colectia Gwen Stefani si o invitatie la evenimentul TopBeauty Trade Show. Premiul se ridica personal, la finalul concursului (incepand din 22 septembrie), din magazinul Topline, prezentand un act de identitate. Felicitari!

Toate persoanele inscrise in concursul OPI pe 8 septembrie, cu exceptia castigatoarei, intra si in urmatoarele trageri la sorti. Succes!

CASTIGATOAREA ZILEI DE 9 SEPTEMBRIE

Aura Mitea a castigat premiul zilei de astazi compus din lacul de unghii OPI, signature red din colectia Gwen Stefani si o invitatie la evenimentul TopBeauty Trade Show. Felicitari!

Toate persoanele inscrise in concursul OPI pe 8 si 9 septembrie, cu exceptia castigatoarei, intra si in urmatoarele trageri la sorti. Succes!

CASTIGATOAREA ZILEI DE 10 SEPTEMBRIE

Andreea Ivan a castigat premiul zilei, compus din lacul de unghii OPI, signature red din colectia Gwen Stefani si o invitatie la evenimentul TopBeauty Trade Show. Felicitari!

Toate persoanele inscrise in concursul OPI incepand cu 8 septembrie, cu exceptia castigatoarelor de pana acum, intra si in urmatoarele trageri la sorti. Succes!

CASTIGATOAREA ZILEI DE 11 SEPTEMBRIE

Aurelia Dumitru a castigat premiul zilei, compus din lacul de unghii OPI, signature red din colectia Gwen Stefani si o invitatie la evenimentul TopBeauty Trade Show. Felicitari! Vei primi detalii pe email. Pentru orice intrebare imi poti scrie pe chic (@) lachicboutique.ro.

Toate persoanele inscrise in concursul OPI incepand cu 8 septembrie, cu exceptia castigatoarelor de pana acum, intra si in urmatoarele trageri la sorti. Succes!

CASTIGATOAREA ZILEI DE 15 SEPTEMBRIE

Adinna’s Local Page a castigat premiul zilei, compus din lacul de unghii OPI, signature red din colectia Gwen Stefani si o invitatie la evenimentul TopBeauty Trade Show. Felicitari!

CASTIGATOAREA ZILEI DE 16 SEPTEMBRIE

Liliana C. este castigatoarea de astazi, 16 septembrie. Inca 4 premii puse in joc!

CASTIGATOAREA ZILEI DE 17 SEPTEMBRIE

Adnana Maria este castigatoarea de astazi. Inca 3 premii puse in joc!

CASTIGATOAREA ZILEI DE 18 SEPTEMBRIE

Popa Roxana este castigatoarea de astazi. Doar 2 premii isi mai asteapta castigatoarele, ne apropiem de finalul concursului!

CASTIGATOAREA ZILEI DE 19 SEPTEMBRIE

Izina Elena Alice este castigatoarea de astazi. Maine vom sti si ultima castigatoare a premiului compus dintr-un lac de unghii OPI si o invitatie la TopBeauty Trade Show.

A 10-A CASTIGATOARE

Diana Andreea este ultima castigatoare. Felicitari si va astept curand cu noi surprize!

 Castigatoare 20 septembrie

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

55 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Indispensabile de vacanta
Anterior

Indispensabile in vacanta

Apus Skala Rachoni_Thassos
Următor

Amintiri din vacanta