CONCURS: Gardienii Galaxiei / Guardians of the Galaxy

ONCURS_mix tape

LATER EDIT:

Va multumesc tuturor pentru inspiratie, mi-am creat cu ajutorul vostru un playlist ‘70s extraordinar, de care nu ma mai satur. Din pacate nu poate fi decat un castigator, dar promit sa revin curand cu noi concursuri interesante pe blog. Astazi, castigatoarea premiului Guardians of the Galaxy, oferit de Forum Film, este Laura L. Myrvold, pe care o rog sa imi trimita un mesaj privat pe facebook cu adresa si numarul de telefon pentru livrare.

Castigatoare

Sunt intr-o perioada nostalgica, am revazut persoane, locuri si lucruri care faceau parte din viata mea in copilarie, si recunosc ca mi-e dor.

Benzile desenate nu erau viata mea in copilarie (aveam binenteles prieteni pasionati care mi-ar fi povestit o zi intreaga numai despre ele pana as fi devenit fan sau macar specialista in domeniu), dar au inceput sa ma captiveze in ultima perioada prin afluxul de ecranizari cu personaje fantastice…  hitul verii va fi fara indoiala insa Gardienii Galaxiei / Guardians of the Galaxy.

Gardienii Galaxiei - Guardians-of-the-galaxy-2014

Si ca tot vorbeam de lucruri si obiceiuri de demult, nu stiu cati dintre voi si-au ascultat odata piesele favorite la walkman… da, da, de pe cele doua fete ale casetelor ce ne impanzeau camerele, la loc de cinste alaturi de postere cu idolii din copilarie.

Mi-am adus aminte de walkman, gadget-ul meu favorit cativa ani buni in copilarie, datorita special preview-ului Guardians of the Galaxy. Va intrebati probabil ce legatura au titlul si personajele SF ale filmului cu anticul walkman si casetele audio ? Ei bine, pe langa coloana sonora dominata de Blue Suede si al lor « Hooked on a feeling », personajul Peter Quill (interpretat de Chriss Pratt) isi apara cu mari sacrificii una dintre cele mai de pret posesiuni : o mix tape cu hituri ale anilor ’70, singura amintire ramasa de la mama sa.

Pentru ca asteptarea blockbuster-ului, ce se lanseaza in cinema pe 8 august, sa fie mai placuta va propun si un CONCURS, inspirat de coloana sonora a filmului ce abunda in oldies but goldies ale anilor ‘70.

Premiul consta intr-o super carcasa retro pentru I-phone si un memory stick  Guardians of the Galaxy, oferite de Forum Film .

Premii Forum Film_Guardians of the Galaxy

Spuneti-mi printr-un comentariu la acest post ce melodie sau melodii ale anilor ’70 nu ar lipsi de pe o mix tape pe care ati lua-o cu voi peste tot. La final, share-uiti pe pagina de Facebook concursul pentru ca spiritul « Seventies » sa-i cucereasca si pe prieteni.

Concursul se desfasoara intre 1 si 7 august, castigatorul fiind anuntat pe 8 august, aici pe blog.

Sunt sigura ca aveti deja preferatele voastre, dar iata ce piese ar intra pe un mix tape pe care l-as asculta la nesfarsit pe walkman-ul meu regasit intr-un dulap, printre multe alte amintiri.

Gardienii Galaxiei - Mix Tape

 

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

20 Comments

 1. Mix tape-ul meu nu ar fi mix… cred ca as pune numai ABBA! I have a dream, The name of the game, Waterloo nu ar lipsi.

 2. Nu ar lipsi: James Brown – Get up, The Who – Baba O’Riley, Queen -We will rock you, Jack Lenon – Imagine

 3. Ian Dury – Sex & Drugs & Rock & Roll
  John Lennon – Imagine
  ABBA – Dancing Queen
  Marvin Gaye – Let’s Get It On
  Fleetwood Mac – Dreams
  Dolly Parton – Jolene

 4. Queen – Bohemian Rhapsody
  John Lennon – Imagine
  Abba – Dancing Queen
  Michael Jackson – Don’t Stop ‘Til You Get Enough
  AC/DC – Highway to Hell

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

#WhatIsSexi 2014
Anterior

#WhatIsSexy 2014: Cele mai sexi vedete dupa Victoria’s Secret

Maybelline Babylips
Următor

Keep calm and read my Babylips