[CONCURS] CND Easter Nail Polish hunt!

Later edit: Castigatoarele celor 2 seturi CND Vinylux, compuse dintr-un lac de unghii si un topcoat, oferite de Topline, puse in joc pe blogul meu sunt: Durac Lamiita si Stefana Olaru.

Marea castigatoare a CND Easter Hunt este Sturz Georgiana Miruna Maria! Veti primi in scurt timp un e-mail cu informatii legate de ridicarea premiilor.

Felicitari tuturor! Nu uitati sa verificati si celelalte bloguri implicate in concurs, exista sansa sa fi castigat unul dintre premiile puse in joc de celelalte bloggerite:  Ioana, Cristina, Antonia si Alexandra.


Desi anul acesta sarbatorile de Paste m-au luat prin surprindere, nu puteam rata momentul pentru a va face o surpriza. Impreuna cu Topline si alte 4 beauty bloggers dragi mie, va invitam la o vanatoare inedita de comori de Paste: o vanatoare de oje CND pe blogurile noastre.

CND Easter Nail Polish hunt este un concurs amuzant in care puteti castiga, daca va aventurati, in total 11 premii (cate 2 premii pe fiecare blog implicat, ce constau intr-un set format din lac CND Vinylux + topcoat Vinylux) plus premiul cel mare compus dintr-un Topcoat CND Vinylux + 6 lacuri la alegere din colectiile CND Vinylux 2015, Flora & Fauna si Garden Muse). Tentante nu-i asa ?

CND Easter Nail Polish hunt este o vanatoare de indicii pe cele 5 bloguri, fiecare noi oferindu-ti detalii despre locul in care se ascunde un indiciu pe un alt blog.

Dar iata ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs, pe blogul meu:

  1. Gaseste indiciul meu pe blogul Cristinei in ultimele 10 articole cu eticheta CND.
  2. Completeaza in formularul de concurs numele si adresa ta de email, precum si indiciul pe care l-ai gasit pe blogul pe care participi (sau toate indiciile dacă le-ai descoperit pe toate).
  3. Impartaseste prin SHARE pe Facebook acest concurs si prietenelor tale.

Cititoarele care vor descoperi toate cele 5 indicii de pe toate cele 5 bloguri si vor completa formularul de concurs cu toate cele 5 indicii intra automat în tragerea la sorti pentru marele premiu.

Concursul se desfasoara in perioada 7 – 14 aprilie 2015, castigatoarele urmand a fi anuntate pe toate blogurile pe data pe 16 aprilie 2015.

Si pentru o sansa in plus, iata si blogurile participante in CND Easter Nail Polish hunt : Ioana Dumitrache, Cristina Shopping Therapy, Macnetize si Be A Masterpiece.

Produsele CND Vinylux se pot comanda online pe Toplineshop.ro.

Happy hunting, Ladies !

 

 

5 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Solutii pentru pielea uscata / deshidratata

Următor

L’Extase, Part II