Concurs Calendar de Advent:
20 decembrie (incheiat)

20 decembrie, doar 5 premii pana la Craciun si pana la sfarsitul acestui articol vor ramane doar 4 surprize de descoperit din primul Advent Calendar La Chic Boutique.

Astazi va propun un premiu atat de special incat mi-l doresc de Craciun sub brad, un premiu delicat si pretios ce poarta semnatura Pomellato. Una dintre voi chiar il va avea si sunt foarte fericita sa vi-l ofer impreuna cu Niran.

Pomellato este o celebra marca italiana de bijuterii, fondata in 1967 si aflata in acest moment printre primele cinci case europene de bijuterii. Ca un omagiu adus celor mai reprezentative bijuterii Pomellato – inelele Pomellato Nudo – casa italiana a lansat o colectie de parfumuri ce le poarta numele, care va fi imbogatita cu noi culori in viitor.

In acest moment, parfumurile Pomellato Nudo se declina in 3 variante cromatice : Amber, cu note senzuale de flori de portocal si iasomie, Blue, racoritor si plin de viata, cu note de Iris si Mosc, Rose, delicata si romantica, cu note de trandafir, lacramioare si frezii.

Pomellato Nudo

Premiul zilei in concursul Calendar de Advent este un set divin Pomellato Nudo Rose, compus dintr-un parfum (eau de parfum, 25 ml) si o lotiune de corp (100 ml).

Pomellato_nudo rose - advent calendar

Pentru a castiga setul Pomellato Nudo Rose trebuie :

Concursul se incheie tot astazi la 23:59.

Later edit:

Castigatoare premiului din 20 decembrie este Gabriela Catalina. Felicitari!

castigatoare 20 dec

Daca iti face placere, ma gasesti si pe Instagram, Twitter, Pinterest, Google + si YouTube.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

57 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Concurs Calendar de Advent:
19 decembrie (incheiat)

Următor

Concurs Calendar de Advent:
21 decembrie (incheiat)