Concurs Calendar de Advent:
2 decembrie (incheiat)

A trecut si 1 decembrie, ne-am bucurat, sau nu, de prima zapada din iarna aceasta, si suntem cu 1 zi mai aproape de Craciun. Calendarul de Advent La Chic Boutique dezvaluie un nou cadou parfumat minunat, oferit de Niran: un set Versace Bright Crystal Absolu.

Un parfum bijuterie, stralucitor si senzual, Versace Bright Crystal Absolu este un parfum intens si cuceritor. Notele de varf, usor acrisoare de yuzu si cele proaspete de rodie, se armonizeaza perfect cu notele florale rafinate de mijloc, de bujor, magnolie si lotus, cu cele catifelate de zmeura, si se aseaza senzual pe notele de baza pretioase de ambra, lemn de acaju si mosc.

Versace Bright Crystal Absolu - Advent Calendar La Chic Boutique

Pentru a castiga acest elegant premiu Versace Bright Crystal Absolu, compus dintr-un parfum (5 ml), lapte de corp (25 ml) si gel de dus (25 ml), pe care le vei putea lua cu tine in vacanta de Sarbatori sau darui unei persoane speciale, trebuie :

– sa impartasesti prietenelor de pe Facebook experienta acestui Advent Calendar, prin share pe contul personal a imaginii de astazi concursului, pe care o gasesti aici.

– sa-mi spui printr-un comentariu la acest post cum asociezi fiecare dintre cele 4 parfumuri bijuterie Versace (1. Bright Crystal Absolu, 2. Yellow Diamond, 3. Crystal Noir, 4. Bright Crystal) cu cele 4 tinute din colectia Versace primavara – vara 2015, denumite A, B, C si D, din imaginile de mai jos.

Aruncam astfel si o privire asupra colectiei indraznete si sofisticate, pe care Versace o propune pentru sezonul urmator (iarna va trece, intr-un final, iar nuantele proaspete isi vor face din nou loc in garderoba… putem visa la acest moment macar).

Versace Bright Crystal Absolu

Versace primavara-vara 2015 - Versace Bright Crystal Absolu

Succes ! Maine dezvaluim o noua surpriza din Calendarul de Advent La Chic Boutique. Concursul se desfasoara pe data de 2 decembrie incepand cu ora 00:01 si se incheie la ora 23:59.

LATER EDIT:

Castigatoarea setului Versace Bright Crystal Absolu este Cristina Popescu.

Castigatoare_2 decembrie

Credit foto : Dragos Chircu

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

104 comentarii

 1. Parfum nr 1Bright Crystal Absolu cu tinuta D ; Parfum nr 2 Yellow Diamond cu tinuta C ; Parfum nr 3 Crystal Noir cu tinuta A si parfum nr 4 Bright Crystal cu tinuta B

 2. Parfum nr 1Bright Crystal Absolu cu tinuta D ; Parfum nr 2 Yellow Diamond cu tinuta C ; Parfum nr 3 Crystal Noir cu tinuta A si parfum nr 4 Bright Crystal cu tinuta B

 3. Parfumul nr 1 se potrivește cu ținuta B
  Parfumul nr 2 se potrivește cu ținuta C
  Parfumul nr 3 se potrivește cu ținuta A
  Parfumul nr 4 se potrivește cu ținuta D

 4. Cred ca se potrivesc asa:
  1.Bright Crystal Absolu cu tinuta D;
  2.Yellow Diamond cu tinuta C;
  3.Crystal Noir cu tinuta A;
  4.Bright Crystal cu tinuta B.

 5. 1.Bright Crystal Absolu se potriveste cu tinuta D;
  2.Yellow Diamond se potriveste cu tinuta C;
  3.Crystal Noir se potriveste cu tinuta A;
  4.Bright Crystal se potriveste cu tinuta B.

 6. Cred ca se potrivesc asa: Parfumul Bright Crystal Absolu cu tinuta B Yellow Diamond cu tinuta C Crystal Noir cu tinuta A Bright Crystal cu tinuta D

 7. 1.Bright Crystal Absolu cu tinuta D;
  2.Yellow Diamond cu tinuta C
  3.Crystal Noir cu tinuta A;
  4.Bright Crystal cu tinuta B.

  Multumim mult

 8. 1.Parfum nr. 1 Bright Crystal Absolut cu tinuta B
  2. Parfum nr. 2 Yellow Diamond cu tinuta C
  3. Parfum nr. 3 Crystal Noir cu tinuta A
  4. Parfum nr 4 Bright Crystal cu tinuta D

 9. Parfum nr 1 Bright Crystal Absolu cu tinuta B,arfum nr 2 Yellow Diamond cu tinuta C ,Parfum nr 3 Crystal Noir cu tinuta A ,si parfum nr 4 Bright Crystal cu tinuta D!

 10. Parfumul Bright Crystal cu tinuta D,Parfumul Bright Crystal Absolu cu tinuta B, Parfumul Crystal Noir cu tinuta A,Parfumul Yellow Diamond cu tinuta C

 11. Parfum nr 1 Bright Crystal Absolu cu tinuta B,Parfum nr 2 Yellow Diamond cu tinuta C ,Parfum nr 3 Crystal Noir cu tinuta A si 4 Bright Crystal cu D

 12. Parfumul nr 1 se potrivește cu ținuta B
  Parfumul nr 2 se potrivește cu ținuta C
  Parfumul nr 3 se potrivește cu ținuta A
  Parfumul nr 4 se potrivește cu ținuta D

 13. Parfum nr 1Bright Crystal Absolu cu tinuta D ; Parfum nr 2 Yellow Diamond cu tinuta C ; Parfum nr 3 Crystal Noir cu tinuta A si parfum nr 4 Bright Crystal cu tinuta B

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Concurs Calendar de Advent:
1 decembrie (incheiat)

Următor

Domnul de poveste