Concurs Calendar de Advent:
18 decembrie (incheiat)

O noua zi de concurs Calendar de Advent La Chic Boutique si din ce in ce mai aproape de momentul magic al Craciunului… Sper sa va am din nou alaturi, pentru a descoperi un nou premiu de poveste, ce poarta semnatura Kenzo.

Cadoul de astazi din Advent Calendar La Chic Boutique este un nou set Kenzo Flower in the Air, care v-a cucerit si in a 5-a zi din decembrie.

set Kenzo Flower in the Air_Advent Calendar La Chi cBoutique

Pentru ca ieri am vorbit despre Coca-Cola de designer, astazi va propun o colaborare inedita dintre Evian si Kenzo. Carol Lim si Humberto Leon, designerii casei Kenzo si-au dat anul acesta frau liber imaginatiei pentru a crea o sticla fashion, in editie limitata, pentru apa Evian, o sticla disponibila din noiembrie 2014 si in Romania (in locatii selectionate). Este o sticla unica, cu un design pur, ludic si totodata misterios, inspirata parca din curiozitatea unui copil, expresie a spiritului ”Live Young” ce caracterizeaza dintotdeauna Evian.

Cu efect de lupa atunci cand sticla este plina, modelul fragmentat traversat de un zig-zag ofera privitorului o viziune deformata, oarecum denaturata a continutului sau, ca intr-un joc.

Kenzo Evian

Pentru a reveni insa la tema concursului Advent Calendar de astazi, si a intelege si legatura cu acest proiect inedit de design, iata cum puteti intra in cursa pentru a castiga setul Kenzo – compus dintr-un parfum Kenzo Flower in the Air (4 ml), un ruj Kenzo Flower Lips, un inel Flower, toate intr-un portfard elegant Kenzo :

1- Evian by Diane von Furstenberg, 2- Evian by Kenzo sau 3- Evian by Paul Smith.

Evian by designers_DvF_Kenzo_PS

Concursul se incheie tot astazi, 18 decembrie, la ora 23:59. Succes !

LATER EDIT:

Castigatoarea premiului din 18 decembrie este Rodica Granpier. Felicitari!

castigatoare 18 dec

Daca iti face placere, ma gasesti si pe Instagram, Twitter, Pinterest, Google + si YouTube.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

47 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Concurs Calendar de Advent:
17 decembrie (incheiat)

Următor

Concurs Calendar de Advent:
19 decembrie (incheiat)