Un blog personal despre tot ce-i chic

Concurs Calendar de Advent:
18 decembrie (incheiat)

Specials

O noua zi de concurs Calendar de Advent La Chic Boutique si din ce in ce mai aproape de momentul magic al Craciunului… Sper sa va am din nou alaturi, pentru a descoperi un nou premiu de poveste, ce poarta semnatura Kenzo.

Cadoul de astazi din Advent Calendar La Chic Boutique este un nou set Kenzo Flower in the Air, care v-a cucerit si in a 5-a zi din decembrie.

set Kenzo Flower in the Air_Advent Calendar La Chi cBoutique

Pentru ca ieri am vorbit despre Coca-Cola de designer, astazi va propun o colaborare inedita dintre Evian si Kenzo. Carol Lim si Humberto Leon, designerii casei Kenzo si-au dat anul acesta frau liber imaginatiei pentru a crea o sticla fashion, in editie limitata, pentru apa Evian, o sticla disponibila din noiembrie 2014 si in Romania (in locatii selectionate). Este o sticla unica, cu un design pur, ludic si totodata misterios, inspirata parca din curiozitatea unui copil, expresie a spiritului ”Live Young” ce caracterizeaza dintotdeauna Evian.

Cu efect de lupa atunci cand sticla este plina, modelul fragmentat traversat de un zig-zag ofera privitorului o viziune deformata, oarecum denaturata a continutului sau, ca intr-un joc.

Kenzo Evian

Pentru a reveni insa la tema concursului Advent Calendar de astazi, si a intelege si legatura cu acest proiect inedit de design, iata cum puteti intra in cursa pentru a castiga setul Kenzo – compus dintr-un parfum Kenzo Flower in the Air (4 ml), un ruj Kenzo Flower Lips, un inel Flower, toate intr-un portfard elegant Kenzo :

1- Evian by Diane von Furstenberg, 2- Evian by Kenzo sau 3- Evian by Paul Smith.

Evian by designers_DvF_Kenzo_PS

Concursul se incheie tot astazi, 18 decembrie, la ora 23:59. Succes !

LATER EDIT:

Castigatoarea premiului din 18 decembrie este Rodica Granpier. Felicitari!

castigatoare 18 dec

Daca iti face placere, ma gasesti si pe Instagram, Twitter, Pinterest, Google + si YouTube.

La Chic Boutique

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

47 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recente în Specials

Go to Top