Concurs Calendar de Advent:
17 decembrie (incheiat)

Premiul de astazi din Advent Calendar La Chic Boutique este unul ce nu mai are nevoie de nicio prezentare – un nou set Moschino Chic Petals, oferit de Niran.

Si daca astazi Moschino iese din nou la rampa in acest concurs Calendar de Advent, ma gandeam sa va impartasesc cateva imagini ale unei colaborari inedite. Este vorba de o editie speciala a celei mai populare bauturi : Coca-Cola light loves Moschino, cu un design realizat de Jeremy Scott (designer-ul casei Moschino), lansata in cadrul Milano Fashion Week din toamna si disponibila doar in Italia pana la finalul anului.

Poate ca ati zarit deja simpaticele ambalaje in imaginile cu seturile cadou Moschino, Coca-Cola light loves Moschino este disponibila in trei variante de ambalaj – Cow Print (ce imita petele unei vacute), Eye Chart (asemanator tabelului cu litere si cifre utilizat de optician pentru stabilirea dioptriilor) si Hearts (intr-o nuanta de roz cu inimioare), simboluri si imprimeuri devenite semnatura a casei italiene de-a lungul timpului.

Coca-Cola Light loves Moschino_1

Coca-Cola Light loves Moschino_2

Coca-Cola Light loves Moschino_3

Coca-Cola Light loves Moschino_4

Moschino Chic Petals set_Advent Calendar_LaChicBoutiqueRo

Revenind insa la concursul din Advent Calendar, pentru a castiga setul Moschino Chic Petals pus in joc astazi (compus dintr-un parfum (5 ml), lapte de corp (25 ml) si gel de dus (25 ml), va trebui:

Coca-Cola a colaborat de-a lungul timpului cu numerosi designeri, eu am ales insa astazi cateva, ale caselor de moda ale caror parfumuri se regasesc in portofoliul Niran : 1 – Coca-Cola Fendi, 2 – Coca-Cola Versace, 3 – Coca-Cola Blumarine, 4 – Coca-Cola Moschino, 5 – Coca-Cola Ferragamo.

Coca Cola by designers

Concursul de incheie tot astazi, 17 decembrie, la ora 23:59.

LATER EDIT:

Castigatoarea premiului din 17 decembrie este Gabriela Maria. Felicitari!

castigatoare 17 dec

Daca iti face placere, ma gasesti si pe Instagram, Twitter, Pinterest, Google + si YouTube.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

49 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

My Christmas tree

Următor

Concurs Calendar de Advent:
18 decembrie (incheiat)