Concurs Calendar de Advent:
16 decembrie (incheiat)

Decembrie este deja la jumatate, nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul si in ce viteza am descoperit deja 15 dintre surprizele ascunse in primul Advent Calendar La Chic Boutique.

Astazi un nou premiu de poveste in concursul Calendar de Advent, ce poarta semnatura Kenzo.

V-am povestit deja despre Kenzo Jeu d’Amour, despre imaginea parfumului, actrita Louise Bourgoin, iar astazi va propun sa descoperim cateva dintre creatiile Kenzo din colectia primavara – vara 2015.

set Kenzo Jeu d'Amour - Advent Calendar - La Chic Boutique

Dar, in primul rand, cred ca vreti sa aflati detalii despre concursul de astazi. Pentru a castiga acest premiu Kenzo compus dintr-un parfum Kenzo Jeu d’Amour (4 ml), un ruj Kenzo Flower Lips in culoarea seductiei, un inel Flower si un portfard elegant Kenzo, trebuie:

– sa impartasiti prietenelor experienta acestui concurs Calendar de Advent, dand share pe pagina personala (setand ca acest share sa fie Public) imaginii concursului de astazi, pe care o gasiti aici

– sa-mi spuneti printr-un comentariu la acest articol care dintre creatiile Kenzo din colectia pentru sezonul urmator, din imaginea de mai jos, vi se pare mai potrivita caracterului parfumului Jeu d’Amour.

Kenzo - Primavara-Vara-2015Concursul de incheie tot astazi, 16 decembrie la ora 23:59, iar castigatoarea va fi desemnata, ca de fiecare data, prin Random.org.

Later edit:

Castigatoarea zilei de 16 decembrie este Bianca Elena Arama. Felicitari!

casrtigatoare 16 dec

Daca iti face placere, ma gasesti si pe Instagram, Twitter, Pinterest, Google + si YouTube.

Credit foto: Dragos Chircu

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

44 Comments

  1. Chiar imi place mult tinuta C pentru ca este foarte feminina si foarte „vie”, si cred ca se potriveste caracterului parfumului Jeu d’Amour,

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Concurs Calendar de Advent:
15 decembrie (incheiat)

Următor

My Christmas tree