Concurs Calendar de Advent:
15 decembrie (incheiat)

Stiu ca este neplacuta ziua de luni, dar mai avem doar 9 zile pana la Craciun si in plus, am un nou premiu Versace pentru voi in concursul Advent Calendar La Chic Boutique.

Si pentru ca este luni si ne asteapta o intreaga saptamana de munca, dupa un weekend care pare atat de scurt, va propun sa ne oferim un moment de « evadare », admirand imagini din doua destinatii exclusiviste de vacanta ce poarta semnatura Versace.

Palazzo Versace

Palazzo Versace

Palazzo Versace

Palazzo Versace

Palazzo Versace

Palazzo Versace

Cele doua resort-uri luxoase intitulate Palazzo Versace sunt si un tribut adus de Donatella Versace fratelui sau (fondatorul casei ce-i poarta numele). Ele nu se afla in Europa, dar mai multe detalii nu va dezvalui deoarece locatia lor constituie subiectul concursului de astazi.

07_set Versace Bright Crystal Absolu_Advent Calendar La Chic Boutique

Asadar, pentru a castiga setul Versace Bright Crystal Absolu – compus din parfum (5 ml), lapte de corp (25 ml) si gel de dus (25 ml) – trebuie :

– sa-mi spuneti printr-un comentariu la acest articol unde se afla unul dintre cele doua faimoase hoteluri Palazzo Versace. Raspunsul la intrebare il gasiti si intr-una dintre postarile mele anterioare.

– si sa impartasiti experienta acestui concurs Calendar de Advent prietenilor de pe Facebook prin share (Public) pe pagina personala a imaginii concursului, pe care o gasiti aici.

Later edit:
Castigatoarea premiului din 15 decembrie este Alexandra Gavrila. Felicitari!

Castigatoare_15 dec

Daca iti face placere, ma gasesti si pe Instagram, Twitter, Pinterest, Google + si YouTube.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

61 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Concurs Calendar de Advent:
14 decembrie (incheiat)

Următor

Concurs Calendar de Advent:
16 decembrie (incheiat)