Un blog personal despre tot ce-i chic

Concurs Calendar de Advent:
15 decembrie (incheiat)

Specials

Stiu ca este neplacuta ziua de luni, dar mai avem doar 9 zile pana la Craciun si in plus, am un nou premiu Versace pentru voi in concursul Advent Calendar La Chic Boutique.

Si pentru ca este luni si ne asteapta o intreaga saptamana de munca, dupa un weekend care pare atat de scurt, va propun sa ne oferim un moment de « evadare », admirand imagini din doua destinatii exclusiviste de vacanta ce poarta semnatura Versace.

Palazzo Versace

Palazzo Versace

Palazzo Versace

Palazzo Versace

Palazzo Versace

Palazzo Versace

Cele doua resort-uri luxoase intitulate Palazzo Versace sunt si un tribut adus de Donatella Versace fratelui sau (fondatorul casei ce-i poarta numele). Ele nu se afla in Europa, dar mai multe detalii nu va dezvalui deoarece locatia lor constituie subiectul concursului de astazi.

07_set Versace Bright Crystal Absolu_Advent Calendar La Chic Boutique

Asadar, pentru a castiga setul Versace Bright Crystal Absolu – compus din parfum (5 ml), lapte de corp (25 ml) si gel de dus (25 ml) – trebuie :

– sa-mi spuneti printr-un comentariu la acest articol unde se afla unul dintre cele doua faimoase hoteluri Palazzo Versace. Raspunsul la intrebare il gasiti si intr-una dintre postarile mele anterioare.

– si sa impartasiti experienta acestui concurs Calendar de Advent prietenilor de pe Facebook prin share (Public) pe pagina personala a imaginii concursului, pe care o gasiti aici.

Later edit:
Castigatoarea premiului din 15 decembrie este Alexandra Gavrila. Felicitari!

Castigatoare_15 dec

Daca iti face placere, ma gasesti si pe Instagram, Twitter, Pinterest, Google + si YouTube.

La Chic Boutique

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

61 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Recente în Specials

Go to Top