Concurs Calendar de Advent:
13 decembrie (incheiat)

Suntem deja la jumatatea concursului Advent Calendar La Chic Boutique, iar ziua de 13 decembrie nu este cu ghinion, pentru ca aduce cu ea un nou premiu de poveste: un set Kenzo Jeu d’Amour, pe care il cunoasteti deja, oferit de Niran.

set Kenzo Jeu d'Amour_Advent Calendar_La Chic Boutique

Pentru ca este sambata si sunt sigura ca ati inceput deja pregatirile pentru Sarbatori (un singur weekend ne mai desparte de Craciun, acum mi-am dat si eu seama), am astazi o intrebare simpla pentru voi in concurs.

Asadar, pentru a castiga acest premiu Kenzo compus dintr-un parfum Kenzo Jeu d’Amour (4 ml), un ruj Kenzo Flower Lips in culoarea seductiei, un inel Flower si un portfard elegant Kenzo, va trebui :

– in primul rand sa impartasiti prietenelor experienta acestui concurs Calendar de Advent, dand share pe pagina personala (setand ca acest share sa fie Public) imaginii concursului de astazi, pe care o gasiti aici.

– sa imi raspundeti printr-un comentariu la acest articol la o intrebare simpla : care este numele actritei franceze aleasa imaginea parfumului Kenzo Jeu d’Amour.

Daca nu vi-l amintiti, raspunsul in gasiti aici.

Kenzo Jeu d'Amour

Concursul de incheie tot astazi, 13 decembrie la ora 23:59, iar castigatoarea va fi desemnata, ca de fiecare data, prin Random.org.

LATER EDIT:

Castigatoarea premiului de astazi este Anamaria Stefania Mocanu. Felicitari!

castigatoare 13

Daca iti face placere, ma gasesti si pe Instagram, Twitter, Pinterest, Google + si YouTube.

 

Credit foto: Dragos Chircu

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

59 Comments

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Concurs Calendar de Advent:
12 decembrie (incheiat)

Următor

InstaLife #3