Color One Coffee, cafenea în Cotroceni

Color One Coffee

Știți locurile acelea în care de cum le-ai pășit pragul ai sentimentul că le cunoști dintotdeauna, că le adori și că nu vrei să mai pleci? Color One Coffee este exact un astfel de loc, de venit, văzut, plăcut instant și de revenit de nenumărate ori.

Color One Coffee e o cafenea simpatică situată în Cotroceni (pe strada Carol Davila 21A), la parterul unui bloc micuț, rătăcit printre vilele cochete superbe, ce caracterizează această zonă.

Cafea bună (de fapt, mai multe cafele, pentru toate gusturile, de la profesioniși la amatori de cappuccino & latte asemenea mie), personal amabil și zâmbitor, un spațiu cozy și aerisit (și pot doar să îmi imaginez cât de minunat este să îți bei cafeaua pe terasă într-o zi însorită de primăvară), câteva gustări (bar food, am aflat de curând termenul) pentru cei care vor să mai zăbovească și chiar un incredibil fresh de ananas, eu am găsit astfel la Color One Coffee toate argumentele pentru a reveni.

Fie că este vorba de cafeaua cu prietenele în weekend, de o întâlnire de business sau de mutat biroul în oraș (și prin birou vreau să spun, binențeles, laptopul și agendele), Color One Coffee este locul perfect: cappuccino este delicios, wifi-ul testat, mesele dispuse în așa fel încât să beneficiezi de toată intimitatea pe care ți-ai dori-o într-un astfel de loc!

Dacă mă urmăriți pe Instagram (și sper să o faceți cât mai multe) sunt convinsă că veți tot vedea check-in-uri din locație… decorul este și el irezistibil și perfect pentru poze!

01_Color One coffee 02_Color One Coffee 03_Color One Coffee 04_Color One Coffee 05_Color One Coffee

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

cum sa ai dinti mai albi
Anterior

4 soluții simple pentru dinți mai albi

Romanian Digital Travel Conference 2016
Următor

6 motive pentru care să participi la Digital Travel Conference ediția a 3-a