Colectie capsula Roberto Cavalli pentru C&A

Intr-una dintre incursiunile mele online din seara aceasta descopar mai intai niste poze minunate cu Irina Shayk. Citesc ca este vorba despre o colaborare intre Roberto Cavalli si C&A, deci o mare bucurie, deja imi alegeam in minte piesele cu incantatorul print specific designerului italian pe care sa le comand, in cazul in care nu ar fi fost disponibile si in Romania. Apoi o mare deziluzie: colectia capsula Roberto Cavalli pentru C&A nu se va comercializa decat in Brazilia.

Pozele sunt insa extraordinare, colectia capsula Roberto Cavalli pentru C&A este fabuloasa, iar Irina Shayk arata senzational (asa cum arata si in realitate de altfel, am vazut-o doar la inaugurarea primului boutique Roberto Cavalli din Bucuresti, asa ca m-am decis sa vi le impartasesc si voua… cine stie, poate succesul rasunator determina C&A sa aduca colectia si in Europa (tinem pumnii stransi).

Tigru, leopard, zebra, jaguar… care este animal print-ul favorit de pe aceste minunate piese ale colectiei capsula Roberto Cavalli?

Pe mine rochitele, topurile si salopetele vaporoase mi-au trezit o nostalgie pentru sezonul estival…

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Shopping de weekend, oferta limitata

Următor

Cea mai frumoasa amintire