Colectia Stefanel toamna 2013

La ce ne putem gandi odata cu prima zi de septembrie? La vacanta, este un taram pe care il exploram in permanenta cred, la vara, soare si plaja, este un subiect care ne poate intrista… atunci la shopping, o activitate de orice sezon, metoda mea de inveselire in orice moment.

Si daca vorbim de shopping hai sa aruncam o privire la vitrinele toamnei, sa admiram piesele colectiilor toamna 2013 care au inceput sau se pregatesc deja sa invadeze rafturile magazinelor preferate. Iar pentru inceput va propun colectia Stefanel toamna 2013.

Piesele de rezistenta ale colectiei Stefanel sunt ca de obicei tricotajele… de cea mai  buna calitate binenteles, pulovere senzuale, lungi sau capa, cu modele geometrice sau cu motive animaliere.

Culorile toamnei la Stefanel sunt cele neutre – camel, roz pudrat, bej, alb alaturi de rosu, negru, gri, castaniu  si auriu.

Mie mi-au placut pantalonii de inspiratie sport, cu siret in talie, dar si cei barbatesti pana deasupra gleznei, fustele scurte si evazate si pantalonii scurti.

Iata galeria completa cu imaginile colectiei Stefanel toamna 2013 pentru inspiratie in privinta combinatiilor hot ale acestui sezon.

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Recomandare film:
Growns ups 2

Următor

Recomandare film:
We’re the Millers