Coco Chanel, Once Upon A Time by Karl Lagerfeld

Astazi se pare ca totul este despre palarii, acest accesoriu chic care personalizeaza si invioreaza orice tinuta. De data aceasta ne intoarcem in timp, la inceputul secolului trecut, alaturi de creatoarea brand-ului Chanel, cu filmul Once Upon A Time by Karl Lagerfeld. am vazut aseara acest filmulet realizat de Karl Lagerfeld si mi-a ramas mintea la el, de aceea am vrut sa il impartasesc cu voi aici pe blog.

Noul film Coco Chanel, Once Upon A Time povesteste inceputurile renumitului brand francez, concentrandu-se pe primul boutique, de palarii, deschis in 1913 de Gabrielle Chanel la Deauville.

Asa cum anticipeaza si titlul – One Upon A Time (A fost odata) – este o poveste frumoasa despre creativitate, inventivitate, geniu si ambitie (calitati cu care Gabrielle Coco Chanel fusese inzestrata din plin).

Coco Chanel, Once Upon A Time by Karl Lagerfeld vorbeste despre sursele de inspiratie ale creatoarei de geniu, mai ales in ceea ce priveste piesele emblematice ale brandului.

In rolul Gabrielle Chanel, Karl Lagerfeld a distribuit-o pe Keira Knightley (superba in acest rol). Va las sa urmariti in continuare imaginile si povestea Coco Chanel, Once Upon A Time.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Palarii de star in colectia Meli-Melo Honolulu

Următor

O seara cu prietenii la Snap Bar