Clean, Play, Love

Nu va faceti griji, nu am incurcat titlul cartii/ filmului Eat, Pray, Love (desi nu m-a pasionat dincolo de peisajele locurilor superbe prin care ne plimba, in Italia, Bali…), doar ca aceasta sintagma descrie perfect « intalnirea » mea cu aniversatul de astazi. Este vorba despre aspiratorul ultra chic Electrolux Ergorapido, care implineste anul acesta 10 ani.

L-am incercat, ne-am jucat putin si mi-a placut… Daca si voua va place “cum ne sta impreuna”, ne puteti vota, printr-un like la poza sau pozele preferate, le gasiti aici. (noi speram sa va placa toate).

Curatenia (aspiratul in special) nu se numara printre pasiunile mele, ca sa ma exprim elegant, si nu este vorba de efortul actiunii in sine, mi-am dat seama, ci in primul rand de « lipsa de stralucire » a acestei activitati.

Alaturi de Ergorapido insa, esti departe de imaginea unei gospodine obosite. Electrolux Ergorapido nu este un aspirator obisnuit !

Pentru ca are un design modern 2 in 1, atat de atragator incat a devenit unul dintre accesoriile mele preferate (alaturi de tonele de pantofi rosii binenteles), pentru ca este facil de utilizat si-ti permite sa faci mai multe lucruri deodata, nu are fir sa te incurce si nu face zgomotul puternic al aspiratoarelor traditionale, care sa te innebuneasca (un element decisiv pentru achizitie de cand catelul meu si-a descoperit pasiunea de a acompania prin latraturi orice aparat casnic zgomotos).

Electrolux Ergorapido

Electrolux Ergorapido

Electrolux Ergorapido

Electrolux Ergorapido

Electrolux Ergorapido

Credit foto: Dragos Chircu

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Chic café: Segafredo Espresso Bar in Stuttgart

Următor

Cronica de film:
Horrible Bosses 2