Ciuc Radler România Activă demonstrează că se poate

 

Este «o viață activă» un obiectiv imposibil de atins sau realizabil? Este o întrebare căreia am tot încercat să îi găsesc răspuns de fiecare dată (dintre cele 15.000) când luam decizia de a face o schimbare, în bine, în stilul meu de viață.

La finalul unei aventuri ce-a însumat 29 de zile epice, 2.500 de kilometri parcurși și 383 de localități parcurse, echipa de cicliști Ciuc Radler România Activă a demonstrat că «se poate !»…

4 cicliști (amatori) – Ruxandra Bunea (psiholog), Irina Ifrim (corporatistă), Cristian Soare (grafician și fotograf) și Alexandru Grecu (broker asigurări) au pornit în această aventură, acceptând provocarea Ciuc Radler, pentru a demonstra beneficiile unui stil de viață activ, trasând astfel și cel mai mare desen GPS pe harta României.

Ciuc Radler Romania Activa

02_Ciuc Radler Romania Activa

Traseul parcurs de cei 4 aventurieri pe biciclete a inclus escale turistice în orașe precum Timișoara, Cluj-Napoca, Arad, Bacău, Piatra Neamț, Miercurea Ciuc, dar și porțiuni care le-au testat rezistența (treceri prin munti, drumuri forestiere, albii de râu, văi izolate)… toate imaginile și peisajele surprinse fiind demne de cărți poștale!

Ciuc Radler Romania Activa

Pe parcursul celor 2.500 de kilometri parcurși pe drumurile României, canicula a constituit cea mai mare provocare. Dar cicliștii, alături de susținători și pasionați ai sportului cu două roți – în total, 270 de cicliști i-au însoțit pe eroii noștri, pe anumite porțiuni ale traseului – au avut cel mai puternic aliat – Ciuc Radler (radler-ul fiind creat la origine, tocmai în 1922, prin amestecul berii cu limonadă, pentru a răcori și hidrata un grup de cicliști însetați).

Infografic

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Cum să te simți relaxată

Următor

The Man from U.N.C.L.E. – filmul cu cele mai frumoase și scumpe haine și mașini din 2015