Ciao Kendall: 7 piese pe care să le ai din colecția de toamnă Reserved

Kendall Jenner este imaginea noii colecții Reserved și cred că toate femeile din lumea aceasta (sau cel puțin câteva din milioanele de urmăritoare de pe Instagram ale top modelului) își doresc cel puțin o piesă din această colecție. 

Kendall întruchipează în clipul de prezentare a colecției de toamnă iarnă Reserved personaje celebre din filme devenite clasice… Ea intră în pielea Sophiei Loren în “Marriage, Italian Style”, amintește de Natalie Portman în “Léon: The Professional”, schimbă atâtea outfit-uri, personaje, caractere și atitudini încât este greu să ții pasul cu ea.

Este însă fascinant. Și este motivul pentru care nu mă pot rezuma doar la 1-2 piese favorite din noua colecție Reserved. Am reușit însă să mă decid la 7. 

Iată deci 7 piese pe care să le ai din colecția de toamnă Reserved, inspirate de fashion iconul Kendall Jenner…

Fusta din piele

Perfectă pentru anotimpul rece, ușor de adaptat în outfituri oricărei circumstanțe – o poți purta cu o helancă și un sacou supradimensionat pentru o întâlnire de business, dar și cu un top dintr-un material prețios și o pereche de stiletto la un cocktail.

Personal, ador styling-ul ales pentru Kendall în campania Reserved, cu o bustieră din dantelă și un pardesiu…

Maleta roz

Kendall nu putea opta pentru o culoare mai optimistă! Este potrivită caracterului său exuberant, prospețimii și tinereții sale… Și este o culoare perfect de adoptat în anotimpul rece, ploios…

Paltonul roz

Și în aceeași notă optimistă, Kendall mă inspiră să port roz… foarte mult roz, ținute „all pink”, vesele și revigorante. Iar paltonul roz va deveni una dintre piesele de bază ale garderobei mele în sezonul rece.

Cămașa cu mâneci bufante

O piesă specială, elegantă și sofisticată, care are avantajul că poate fi purtată tot timpul anului și poate fi stilizată într-o multitudine de feluri…

Sacoul cu revere ample

La fel de elegant ca un smoking, dar mult mai versatil… atât de modern și sexy. Pentru un look „Kendall like”, trebuie achiziționată și o pereche de mănuși din piele lungi.

Fusta mini cu șort

Kendall abordează de cele mai multe ori un stil senzual și provocator, iar această fustă mini i se potrivește perfect, mai ales în combinație cu un top glam.

Rochia Maxi

Kendall Jenner și-a demonstrat personalitatea cameleonică de nenumărate ori. În campania Reserved Ciao Kendall are un moment în care se transformă într-o divă din vremurile de aur ale Hollywood-ului, iar rochia maxi vaporoasă îi stă demențial.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

10 gesturi simple pentru a proteja Planeta

Următor

5 motive să participi la Sauna Fest la Therme