Chic this week

S-a încheiat prima săptămână de primăvară, care a venit cu mult soare și o vreme frumoasă de nu îți vine să mai intri în casă. Și dacă tot s-a făcut vreme de ieșit, am câteva recomandări chic pentru voi.

Iată deci prima mea listă chic this week, sper să vă inspire:

1- Ikea Popas Urban. Un loc efemer uber cool în București, un spațiu luminos și relaxat în care îți poți da întâlnire cu prietenele la o cafea din partea casei, poți lucra în liniște având și wi-fi gratuit, poți viziona filme din fotoliile confortabile Ikea sau participa la diferite evenimente și ateliere creative (programul activităților este actualizat periodic pe site-ul Ikea).

Pont: Nu rata concertul Vunk pe 8 martie din cadrul Ikea Popas Urban.

2- Ole Smoky Moonshine. O nouă categorie de băuturi, foaaarte cool, s-a lansat zilele acestea în România. Având o origine și poveste foarte interesante (‘Moonshine’ este băutura tradițională din vremea prohibiției, purtând această denumire pentru că era transportată la lumina lunii, în puterea nopții), Ole Smoky Moonshine este disponibilă în șase sortimente cu aromă unică și pot fi savurate simple sau în combinații și cocktailuri inedite, în locații premium.

Pont: Favoritul meu personal (și detașat) este Ole Smoky Apple Pie Moonshine, o combinație delicioasă și răcoritoare de arome de măr, scorțișoară și whisky.

3- Mini you by Dollflowers. Cât de cool poate să fie să porți o broșă ce te reprezintă în miniatură, cu pasiunile și micile tale plăceri?

Pont: Poate fi un excelent dar simbolic de 8 martie pentru o femeie specială din viața ta sau un cadou de aniversare cu însemnătate specială.

(Evident, Mini Me îi include și pe cei 2 păroși adorați din dotare: cațelușul Fritz și nebunaticul Boris).

4- Funky Buddha. Haine cool, cadouri cool, un nou magazin cool în București, în Băneasa Shopping City – Eu aș fi achiziționat integral colecția de primăvară. Dă o fugă și convinge-te!

Pont: Îți recomand să arunci o privire și la colecția de bărbați, eu am găsit o mulțime de piese cool, ușor de integrat în ținute de primăvară funky chic!

5- Nissan X-Trail 4Dogs. O mașină în ediție limitată, special configurată și echipată pentru transportul în confort deplin al cățeilor din familie. Eu îmi ador mașinuța, dar pentru un astfel de Nissan X-Trail 4 Dogs aș renunța la ea! Printre dotările speciale se numără: o cameră cu dublu monitor prin care poți verifica ce face cățelul în spate, dar și el te poate vedea pe tine, duș cu apă pentru a-l curăța pe lăbuțe înainte de a-l urca în mașină și rampă de acces pentru căței.

Pont: Pentru moment, acest model este disponibil doar în Anglia, dar dacă ar exista suficiente solicitări… eu sper să pot achiziționa la un moment dat un astfel de vehicul.

6- BaByliss 2in1 Pure Metal. O placă de păr care este în același timp și ondulator, definiția pentru un beauty gadget cool! 2in1 Pure Metal este o placă de păr cu înveliș ceramic ce te ajută să îți schimbi look-ul în doar câteva minute. Trecerea de la bucle la un păr drept devine o joacă, fiind obținute cu un singur beauty gadget, care îți salvează bani și spațiu.

7- Cinemagraph FLOWER BY KENZO Eau de Lumiere. Cinemagraph-ul este un gif mai cool, un hibrid între fotografie și video, în care o parte a imaginii este izolată pentru a fi animată, în timp ce restul imaginii rămâne nemișcată, creând astfel o impresie specială.

Prin intermediul unor cinemagraphs, KENZO și-a propus să ofere orașului o latură poetică, dând viață conceptului din spatele noului parfum FLOWER BY KENZO Eau de Lumiere prin intermediul persoanelor, picăturilor de apă sau bucăților de sticlă.

Pont: Acest cinemagraph FLOWER BY KENZO Eau de Lumiere poate fi regăsit exclusiv pe La Chic Boutique!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Sfaturi de make-up:
cum alegi fondul de ten

Următor

Chic funky : 3 ținute de weekend