/

Chic this week (3)

Am avut o săptămână însorită, o adevărată invitație la plimbări pe afară, cu o multitudine de descoperiri cool dintre care am selectat 7 pentru a vi e prezenta astăzi, ca inspirație pentru weekend-ul ce se apropie… poate!

Iată deci lista mea chic this week:

1- Sticla inteligentă cu boxă bluetooth incorporată – pleci în drumeție sau în vacanță și vrei să îți asculți pretutindeni playlist-ul favorit? Iei cu tine o sticlă de apă, pentru hidratare, binențeles, și ai rezolvat și problema entertainment-ului. Și, în plus, sticla intelgentă arată atât de chic!

2-Cămașa albă de vacanță de la Pineberry – tot despre vacanță… este clar spre ce îmi zboară gândul! Un proiect superb marca Noemi, aflat la a doua ediție: Cămașa albă de vacanță intitulată „Walking The Streets of Love”, un mesaj de susținere și un tribut adus comunității LGBT. So chic!

3- Pasta de dinți naturală georganics – cu o formulă remineralizantă, pe bază de ulei de cocos organic, bogată în calciu, potasiu, magneziu și siliciu organic. Pentru că este chic să ai dinți albi și sănătoși (în mod natural).

4- Secret garden by Collistar Natura – un spațiu minunat, ireal de frumos, în care mi-am încărcat bateriile descoperind noua gamă pentru îngrijirea tenului – Collistar Natura… un colț de plaja, un foișor înstelat, atmosferă de vacanță și multă multă verdeață.

5- Happy Friday Catering – un concept aparte de catering ce propune tot felul de bunătăți sărate, dar mai ales dulci, pentru un mic dejun de socializare la birou, vinerea și în orice altă zi a săptămânii.

6- Nature Valley Crunchy – sunt primele batoane cu cereale (mai exact cu ovăz) care îmi plac, aș ronțăi la ele non-stop. Sunt perfecte la mic dejun, desert sănătos între mese, gustarea energizantă după sală sau o cină întârziată delicioasă. Bio is chic!

7- Star Wars fans trip by Vola – o inițiativă super cool lansată de Ziua Star Wars (4 mai) de Vola.ro. Fanii Star Wars (și știm cu toții cât de numeroși sunt, la toate vârstele) pot rezerva bilete de avion spre locurile în care s-au filmat cele mai spectaculoase scene ale iconicei serii: la Milano / Lacul Como sau Sevilla / Plaza de Espana unde au fost filmate scene din filmul ‘Atacul Clonelor’, la Napoli / Palatul Caserta, unde au fost filmate scene din filmul ‘Amenințarea Fantomelor’, Tunis / Matmata sau Thailanda, Phuket / Phang Nga Bay, unde au fost filmate scene din filmul ‘O Nouă Speranță’ sau spre Abu Dhabi, unde au fost filmate scene din filmul ‘Trezirea Forței’.

Villa del Balbianello, Lacul Como, a.k.a. Varykino on Naboo în Star Wars…

 

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Uite cine dansează - cum a fost în semifinală

Următor

Awesome Mixtape Vol. 2, un motiv în plus să vezi Guardians of the Galaxy 2