Chic this week (2)

Mă cam bucur că se încheie o nouă săptămână, de fapt că vine weekend-ul (momentul perfect pentru a porni în căutarea de noi experiențe chic). Și cum am fost mai „tăcută” în ultima vreme, am multe să vă povestesc.

Iată deci, pe scurt, ce este chic this week:

1- Campari Red Diaries. Legendarul Calendar Campari (a cărui fană declarată eram) a trecut printr-o (r)evoluție devenind Campari Red Diaries, un photo book ce te poartă în lumea fantastică a gustului Campari, ghidându-te în realizarea   unor mixuri delicioase, aparte. Campari Red Diaries pornește de la ideea că fiecare cocktail spune o poveste, sărbătorindu-l ca o formă de artă și o puternică modalitate de expresie. 

2- History of Denim by The Date. & Smuggler. O nouă petrecere marca The Date., o clădire monument istoric, un magazin axat pe denim, plus un dress-code foarte cool și îndrăgit de toată lumea… Sâmbătă, 1 aprilie, începând cu ora 22:00,  în cadrul magazinului Smuggler de pe Dorobanți are lor cea de-a noua petrecere the date, de fapt un sales party inedit, very chic. Toate detaliile aici.

3- Books ExpressAdor cărțile de orice fel, îmi place să le cumpăr și să le dăruiesc, iar când ele sosesc și ambalate într-un mod aparte și creativ (ca cele de la Books Express), devin pur și simplu cel mai chic cadou.

4- Les saveurs d’Yveline Karamel cu cafeaNu cred că am mâncat vreodată ceva atât de delicios – imaginați-vă cele mai bune caramele topite într-o cremă fondantă, irezistibilă! Este răasfățul ideal după o săptămână grea. Au magazin în Piața Dorobanți și acolo voi fi de la prima oră mâine dimineață!

5- Parfumul meu personal creat în cadrul unui workshop la Casa cu Arome – o experiență super cool, pe care vi-o recomand. Sub îndrumarea Ralucăi Vasile, parfumier artizan cu şcoală la Londra şi la Paris, mi-am ales esențele naturale preferate și le-am combinat (în cantitățile indicate de parfumier) pentru a obține aroma mea personală. Evident, mi-am intitulat parfumul „La Chic Boutique”. Nu vă dezvălui toate secretele parfumului meu, vă spun doar că are note foarte pregnante de citrice și verbină, este fresh și răcoritor.

6- Nescafé 3in1 Piccolino. Un sortiment 3in1 care se apropie foarte mult de savoarea intensă a unui espresso. Nescafé 3in1 Piccolino îmbină plăcut intensitatea aromei cafelei 100% Arabica cu finețea gustului de lapte, desăvârșite de dulceața unui strop de zahăr… Ce poate fi mai chic într-o dimineață însorită de primăvară decât să îți iei cafeaua delicioasă pe terasă?

7- Christopher Kane Beauty and the Beast capsule collection. Frumoasa și Bestia a adus un public numeros în cinematografe, dar se pare că acest desen animat Disney devenit film exercită o fascinație aparte inclusiv asupra designerilor. Christopher Kane i-a dedicat o întreagă colecție capsulă absolut minunată.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Salvatore Ferragamo Quintessential collection

Următor

7 utilizări ale laptelui în frumusețe