Chic funky : 3 ținute de weekend

Nu puteam sta departe de noua mea descoperire, nu-i așa? Vorbesc de noul magazin Funky Buddha din Băneasa Shopping City, un loc în care mi-aș dori să petrec ore, zile, nopți.

Spre bucuria mea, am reușit să ma rup câteva ore de haosul cotidian pentru a-mi liniști (pentru câteva zile) pofta teribilă (specific feminină) de shopping.

Rezultatul: câteva piese chic funky în tendințe, perfecte pentru a alcătui 3 ținute de weekend.

I. Ador suprapunerile, mai ales de piese contrastrante – o rochie lungă de voal transparentă, foarte feminină, completată perfect de un pulover bărbătesc și jacheta biker din piele.

II. Catifeaua este din nou în tendințe – o pereche de pantaloni culottes lejeri din catifea și un hanorac confortabil, ținuta perfectă de weekend, pentru o plimbare sau o ieșire cu prietenii.

III. Totul boyfriend style – i-am furat perechea de jeans favorită, acum a venit rândul cămașii (pe care evident că nu o voi purta asemenea lui ci încheiată asimetric, legată în fel și chip).

 Toate piesele de îmbrăcăminte se găsesc în magazinul Funky Buddha.

Credit foto: Marooni

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Chic this week

Următor

Always a blonde