Chic café: Segafredo Espresso Bar in Stuttgart

Una din placerile mele, mai mult sau mai putin vinovate, este sa savurez o cafea. Si peste tot pe unde merg incerc sa descopar locuri dragute unde pot sa fac asta. In Stuttgart am gasit Segafredo Espresso Bar din noul mall Milaneo.

In urma cu ceva mai mult de o luna s-a deschis un nou mall in Stuttgart, Milaneo. Aflat aproape de gara, Milaneo iti ofera o experienta de shopping interesanta, iar printre brandurile pe care le gasesti aici se numara Primark, Zara, Zara Home, Pull & Bear, Bershka, Vero Moda, Jack & Jones, Reserved, H&M, Liebeskind, Replay, Calzedonia, Calida, Triumph, Mango, Digel, crocs, run² by Runners Point sau Isico Sports.

Pauza de cafea trebuie sa fie obligatoriu la Segafredo Espresso Bar aflat la parterul mall-ului. Terasa de langa bar te face sa te simiti ca in Italia, iar de luni pana sambata o echipa condusa de Ivo Cancar, un barista cu experienta, te va rasfata cu diverse specialitati din cafea (espresso €2.00, cappuccino €2.90, latte macchiato €3.20), dar si o gama variata de panini si deserturi delicioase.

Segafredo Espresso Bar

Segafredo Espresso Bar este usor de recunoscut dupa combinata de culori rosu/negru, cestile negre si imaginile alb-negru care reflecta stilul de viata italian. Plus, desigur dupa “il vero espresso italiano”.

Ci vediamo al bar!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Remedii naturale pentru problemele adiacente racelii si gripei

Următor

Clean, Play, Love