Chic Boutique: Terrazza Martini by Pininfarina

Indiferent ca este amplasata la Paris, Milano sau Sao Paulo, Terrazza Martini este o locatie care reflecta perfect stilul de viata italian. Si pentru ca anul viitor este programata Expo Milano 2015, Martini i-a insarcinat pe cei de la Pininfarina cu designul pavilionului.

Chic Boutique: Terrazza Martini by Pininfarina

Pininfarina, o companie celebra nu doar pentru designul de automobile, va crea o locatie unica. Terrazza Martini va respecta patru elemente de baza: mancare, natura, viata si oameni, tema expozitiei de anul viitor de la Milano.  Terrazza Martini by Pininfarina va fi amplasata in Piazza Italia si va fi conceputa in asa fel incat toti vizitatorii sa fie introdusi imediat in lumea Martini.

Chic Boutique: Terrazza Martini by Pininfarina

Toti aici, vizitatorii vor putea descoperi istoria companiei italiene si vor putea savura experienta unui aperitiv Martini. Expozitia universala se va desfasura la Milano in perioada 1 mai – 31 octombrie 2015 si, clar, este un motiv in plus pentru a ajunge anul viitor intr-unul din cele mai speciale orase din lume.

Cel mai important punct va fi desigur Martini Bar, conceput de Pininfarina ca reper de eleganta si functionalitate. Un loc unde puteti descoperi bauturuile Martini alaturi de cele mai gustoase preparate italiene.

Cei care vor vizita Terrazza Martini vor avea la dispozitie doua baruri si numeroase zone unde pot savura stilul de viata italian, plus o terasa cu o vedere superba.

Conceptul Terrazza Martini a fost lansat  la Paris in 1948 si a continuat apoi la Milano in 1958. In anii ’60 au fost deschise locatii Barcelona, Londra, Sao Paulo sau Geneva. Incepand cu 2000, Terrazze Martini este prezenta la cele mai importante evenimente de cultura din Italia, dar si la evenimente sportive, cum ar fi cursele de Formula 1, unde Martini este sponsor oficial al echipei Williams F1.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Wind of change

Următor

Calendar de Advent