Chic boutique: Coca-Cola POP-UP STORE

Coca-Cola POP-UP STORE

Cum descrieți o zi de vară perfectă? Pe un șezlong, la mare, cu adierea ușoară a brizei prin păr, sau într-un hamac, în grădină, la umbră, cu o carte pasionantă în brațe?

Filmul poate continua la nesfârșit, schimbând locația și peisajul, dar păstrând relaxarea și adăugând «ingredientul» răcoritor : o sticla de Coca-Cola rece ca gheața.

Și cum ar fi ca această sticlă să fie personalizată cu imaginea ta? Simpatic, nu-i așa?

Dacă te încântă ideea, trebuie să dai o fugă până pe 24 iunie în Piața Universității din capitală, unde te așteaptă cel mai chic boutique efemer – Coca-Cola POP-UP STORE, care celebrează centenarul celebrei sticle Contur (exact, sticla de Coca-Cola, devenită un simbol al culturii pop, ce poate fi recunoscută pe întuneric și chiar dacă este spartă în bucăți, a împlinit anul acesta 100 de ani de existență).

Coca-Cola Kiss Happiness

Pentru fani și colecționari, Coca-Cola POP-UP STORE ascunde o mulțime de minuni ce trebuie descoperite (obiecte și accesorii veritabile desprinse din universul Coca-Cola), propunând în același timp diferite activări fun: aici îți poți personaliza propria sticla Contur cu poza ta, te poți relaxa în zonele special și foarte cool amenajate, atmosfera fiind întreținută de DJ locali, sau poți participa la atelierele de pictat pe sticle de Coca-Cola.

Coca-Cola POP-UP STORE

Coca-Cola POP-UP STORE

Eu cu siguranță îi voi mai face o vizită (la prima incursiune am plecat acasă « doar » cu 2 tricouri și un set de balsamuri pentru buze într-o cutie metalică cool) pentru a-mi întregi colecția de fană veritabilă Coca-Cola.

Goodies_Coca-Cola_POP-UP STORE

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Starbucks Frappuccino
Anterior

Șase motive noi să mergi la Starbucks în vacanța de vară

Kate Moss - Cara Delevingne - Mango
Următor

Kate Moss și Cara Delevingne sunt imaginea colecției MANGO toamnă/iarnă 2015