/

Chic Boutique:
Burberry pe Rodeo Drive

Burberry si-a deschis cel mai nou magazin pe Rodeo Drive, celebra strada cu magazine din Beverly Hills, despre care am auzit pentru prima oara cand am urmarit filmul Pretty Woman, cu Julia Roberts si Richard Gere, in 1990.

Noul magazin de pe Rodeo Drive a fost conceput de designerul Christopher Bailey si se intinde pe patru etaje. Aici gasesti cel mai mare numar de articole din gama Burberry, inclusiv brandurile Burberry Prorsum, Burberry London, Burberry Brit, Accessories si Burberry Beauty.

Chic Boutique

Chic Boutique

Pentru cei care vor sa cheltuie foarte multi bani aici exista si Burberry Penthouse, o zona privata la ultimul etaj cu terasa, baie, dressing si cabina de proba.

Burberry_Penthouse

Burberry_Penthouse

Acesta este al 78-lea magazin din Statele Unite, in orase precum New York, San Francisco, Chicago, Miami, Toronto si Mexico City. In California sunt 12 magazine in Beverly Center, Rodeo Drive, Costa Mesa, Palo Alto, Palm Desert, Sacramento, San Diego, San Francisco Centre, San Francisco Post Street, Santa Monica Brit, Topanga si Valley Fair.

Chic Boutique_Burberry

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

  1. Nu sunt eu familiarizata cu tot ce misca in lumea asta , dar imi place sa aflu noutati de lux sa admir si sa ma minunez . Sa realizez cat de mica sunt in lumea asta mare . Totul e la superlativ . .

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Concurs Calendar de Advent:
8 decembrie (incheiat)

Următor

Concurs Calendar de Advent:
9 decembrie (incheiat)