Cenusareasa are pantofi de designer

Cenusareasa, noua poveste Disney, care ajunge pe marile ecrane pe 13 martie, este cu siguranta una dintre cele mai asteptate pelicule ale acestei primaveri dintr-o multime de motive… pentru ca ne plac basmele, povestile cu printi si printese, iubiri implinite, finaluri fericite.

Se pare ca Disney ne va oferi inca o data ceea ce ne dorim, eu asa intuiesc din trailerul filmului (cu o distributie de zile mari – Cate Blanchett, Lily James, Richard Madden, Helena Bonham Carter), care va fi distribuit in Romania de Forum Film…

Si pentru ca nicio printesa nu merita mai mult ca Cenusareasa o pereche de pantofi extraordinara, cei mai celebri designeri de incaltaminte au decis sa duca povestea mai departe, intrecandu-se in a-i crea cei mai minunati pantofi de sticla.

Charlotte Olympia

Charlotte-Olympia-Disney-Cinderella 

Alexandre Birman

 Alexandre-Birman-Disney-Cinderella

Salvatore Ferragamo

 Ferragamo-Disney-Cinderella

Jerome Rousseau

Jerome-Rousseau-Disney-Cinderella 

Jimmy Choo

 Jimmy-Choo-Disney-Cinderella

Nicholas Kirkwood

 Nicolas-Kirkwood-Disney-Cinderella

Paul Andrew

 Paul-Andrew-Disney-Cinderella

Rene Caovilla

 Renee-Caovilla-Disney-Cinderella

Stuart Weitzman

Stuart-Weitzman-Disney-Cinderella

Colectia de pantofi de sticla care ar face-o invidioasa chiar si pe Carrie Bradshaw / Sarah-Jessica Parker va fi dezvaluita chiar inainte de Valentine’s Day, urmand a fi comercializata in cele mai mari (si scumpe) magazine din lume : Harrods in Londra, Saks Fifth Avenue in New York si Beverly Hills, Galeriile Lafayette din Paris, Excelsior Milano, Tsum in Moscow, Isetan in Tokyo si Level Shoe District din Dubai.

Din schite, recunosc ca favoritii mei sunt cei realizati de Stuart Weitzman, dar cred ca incaltata in oricare dintre pantofii « de sticla » conceputi de designeri pentru o Cenusareasa moderna, feminina, eleganta si fascinanta, m-as simti magic.

Tu te-ai decis care sunt preferatii tai ?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Laura Cosoi – ghid pentru Valentine’s Day

Următor

Concurs OPI de Ziua Indragostitilor