Cele mai vesele orase din lume

Daca ne bucuram inca de sezonul vacantelor (nu pentru multa vreme insa), mi-a trecut prin minte sa caut cateva destinatii vesele, orase colorate, pentru cei care nu avut inca timp si poate nici inspiratie pentru un alt loc interesant.

Asa ca, daca iti doresti cateva zile de relaxare si turism intr-un oras vesel si colorat, o evadare binevenita din griul cotidian, in imaginile de mai jos vei descoperi cu siguranta cel putin o destinatie, in functie de distantanta si buget binenteles, pe gustul tau.

Barcelona, Spania – daca nu ai ajuns inca in orasul lui Gaudi , trebuie sa o faci, arhitectura, tumultul si spiritul orasului spanion te vor binedispune cu siguranta.

Barcelona - Spania

Burano, Italia – poti prelungi o plimbare pe canalele venetiene alegand destinatia Burano, un orasel vesel si colorat, cu restaurante excelente (le-am incercat).

Manarola – Cinque Terre, Italia

Manarola - Cinque Terre

Varsovia, Polonia – un oras incarcat de istorie si foarte romantic.

Varsovia - Polonia

Copenhaga, Danemarca – cartierul Nyhavn aflat in port este unul dintre punctele de atractie ale orasului. Ideal de vizitat cred primavara sau vara.

Copenhaga Danemarca

Costa Nova, Portugalia

Costa Nova Portugalia

Corfu, Grecia – o impletire armonioasa de stiluri, mai ales bizantin si venetian, orasul capitala Corfu este un loc minunat de plimbare si distractie, daca ajungi pe insula.

Corfu Grecia

Viena, Austria – cladirire proiectate de Hudertwasser sunt, asemenea celor semnate Gaudi in Barcelona, un „must see” al Vienei: forme neobisnuite, culori tari si o arhitectura atipica (fara sa punem la socoteala magazinelul cu diverse suveniruri neconventionale in care m-am pierdut timp de peste o ora).

Viena Austria

Cape Town , Africa de Sud – cartierul Bo-Kaap

Busan, Coreea de Sud

Busan Corea de Sud

Caracas, Venezuela

Caracas - Venezuela

Guanajuato, Mexic

Guanajuato-Mexic

Buenos Aires, Argentina: La Boca

Lima, Peru

Lima Peru

San Juan, Puerto Rico – orasul vechi

Old-San-Juan-Puerto-Rico

San Francisco, California, USA

San-Francisco-California

Valparaiso, Chile

Valparaiso-Chile

St. John Newfoundland, Canada

Eu am bifat deja pe lista mea de destinatii de vacanta in care imi doresc sa ajung orasele din America de Sud. Tie pe care ti-ar placea sa le vizitezi?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Un nou trend – inele pentru unghii

Următor

Repetto, parfum de balerine