Cele mai instagramabile locuri din Dubai

Cele mai instagramabile locuri din Dubai sunt și locurile în care trebuie să ajungi cu ocazia primei vizite în acest oraș uluitor. Îți va trebui însă un pic de antrenament pentru că acestea sunt destul de multe!

Dubai este unul dintre cele mai instagramabile orașe din lume. La tot pasul, întâlnești clădiri cu design spectaculos, graffiti-uri vibrante, culori și spații inedite, parcă special concepute pentru a inunda Instagram-ul.

Mi-este deci puțin dificil să aleg din multiplele opțiuni cele mai instagramabile locuri din Dubai. Dar încerc să fac o listă mai jos.

Miracle Garden

Miracle Garden este în mod clar în topul cele mai instagramabile locuri din Dubai. Alături de figurinele imense din flori, sub arcadele spectaculoase, fiecare colțișor al Miracle Garden trebuie explorat și se poate transforma într-o poză spectaculoasă.

Global Village

Dacă nu ai reușit să ajungi pe vreunul dintre continente, în Global Village ai șansa să te pozezi în diferite cadre pe care le-ai ratat astfel. Adică, poți face poza cu soldații de teracotă (copiile lor foarte reușite, adică), cu celebra cabină de telefon londoneză, cu fațada celebrului palat Dolmabahçe din Istambul, chiar și cu Turnul Eiffel sau o gondolă venețiană… 

Burj Park by Emaar

Este un punct relativ nou de atracție pe harta celor mai instagramabile locuri din Dubai. Și atât de ofertant! Cred că cel mai faimos colț al acestui parc, ce se întinde pe câțiva kilometri la picioarele Burj Khalifa, este rama cu aripi imense de înger unde poți suprinde un cadru senzațional cu cea mai înaltă clădire din lume (Burj Khalifa).

Dubai Mall

Cel mai mare mall din lume este fără îndoială și unul dintre cele mai instagramabile locuri din Dubai. Fie că este vorba de imensa cascadă din interior, de acvariul spectaculos, de zona dedicată marilor designeri și case de modă, restaurante și cafenele, sau de Souk, Dubai Mall ascunde o mulțime de cadre instagramabile.

Deșertul Dubai

Una dintre cele mai frumoase experiențe, safariul pe dunele Deșertului Dubai îți va da ocazia unor poze senzaționale. Nisipul are o culoare arămie incredibil de frumoasă, iar apusul te lasă fără cuvinte!

Madinat Jumeirah

Din Madinat Jumeirah ai o perspectivă unică asupra Burj al-Arab. Dar nu este singurul cadru instagramabil pe care îl oferă. Este o mică Veneție, cu restaurante și hoteluri luxoase, și o arhitectură superbă.

La Mer Dubai

Nu pot enumera aici toate locurile în care poți face poze senzaționale pentru Instagram în La Mer Dubai. Este plaja, în primul rând! Nimic nu bate culoarea apei mării. Și, în plus, plaja este frumos amenajată, parcă ar fi ghicit nevoia ta de „props” pentru pozele de Instagram :). 

Dar ai și pereții cu graffiti (aripi, inimioare, funny quotes…), decoruri spectaculoase, restaurante și cafenele…

City Walk

De pe City Walk ai una dintre cele mai spectaculoase priveliști asupra Burk Khalifa. Merita deci un loc între cele mai instagramabile locuri din Dubai.

Al Seef

Al Seef este o zonă spectaculoasă, inaugurată de curând, unde se îmbină atât de armonios noul, prezentul, stilul modern cu tradițiile și moștenirea culturală. Îți recomand să o vizitezi! Poți lua masa în numeroasele restaurante și terase, toate bucătăriile mapamondului și-au dat întâlnire în Al Seef, dar te poți și plimba de-a lungul cursului de apă, admirând detaliile arhitecturale desăvârșite.

Al Fahidi

În cartierul istoric Al Fahidi, situat de-a lungul Dubai Creek și păstrând o mare parte din infrastructura originală, descoperi la tot pasul povești ale Dubaiului dinainte de Emirate. Urmând străduțele șerpuite din cartierul istoric Al Fahidi descoperi o mulțime de activități culturale, muzee, galerii de artă, evenimente speciale și mâncăruri tradiționale.

Unul dintre cele mai populare locuri pe Instagram este Arabian Tea House, situat în Al Fahidi, un restaurant cu mâncare demențială, care a amenajat în exterior un colț tradițional, fix pentru poze, pentru turiști.

 

Cum ajungi la Dubai

Cu Wizz Air poți zbura spre Dubai în fiecare săptămână din București sau Cluj. Sunt mai multe zboruri săptămânal, numărul variind în funcție de luna din an.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală și de Est, operează zboruri către și de pe Aeroportul Internațional Dubai Al Maktoum. Aeroportul se află într-o poziție ideală în inima noului Dubai. Acest aeroport oferă o alternativă atractivă pentru companiile și turiștii care se îndreaptă către noul Dubai, aproape de Jebel Ali Village, de Internet City și Media City, de Palm și de Marina, printre altele, și este conectat prin mijloace de transport în comun dedicate.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Barbie a implinit 60 de ani! La mulți ani!

Următor

Doua castele chic langa Paris