Cele mai frumoase reclame de Crăciun

Reclame de craciun

Mai este ceva mai mult de o lună până la Crăciun, dar brandurile s-au grăbit deja să lanseze reclamele pregătite pentru Crăciun.

Este fix acea perioadă din an în care toate brandurile ne exploatează latura sensibilă cu tot felul de reclame create special pentru Crăciun.

UPDATE: 3 decembrie
În Anglia, Crăciunul este un fel de Super Bowl în Statele Unite. Toate marile branduri se bat în reclame care să surprindă spiritul sărbătorilor. Inclusiv posturile de televiziune, cum este și cazul spotului produs de BBC.

Iar cei de la Toys R Us ne arată care sunt cele mai importante lucruri în această perioadă a anului.

UPDATE: 2 decembrie

Uită de John Lewis și celelalte reclame de Crăciun din Marea Britanie. Lanțul de magazine EDEKA din Germania a lansat clipul care în câteva zile a trecut de peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube.

Și mesajul este unul care nu are cum să nu te impresioneze.

Tot acum au lansat și cei de la Apple și Microsoft spoturile pentru campania de Crăciun

Dar și cei de la Co-operative Food din Marea Britanie

UPDATE: 1 decembrie

Desigur, Coca-Cola nu putea face excepție în această perioadă a anului. De data aceasta spotul care m-a impresionat este produs de Coca-Cola Brazilia.

UPDATE: 24 noiembrie

De Crăciun, cel mai mult îmi place să fac cadouri, iar Macy’s tocmai a lansat noul meu spot preferat.

Katy Perry este vedeta noului spot de Crăciun de la H&M

UPDATE: 23 noiembrie

E destul de neobișnuit să-l pocnești pe Moș Crăciun, dar cei de la Coach tocmai asta fac în spotul care promovează noua colecție de genți.

O altă reclamă drăguță vine din Spania și promovează tragerea specială de Sărbători a Loteriei Spaniole. Un spot care a urcat foarte repede în topul reclamelor de Crăciun preferate din acest sezon.

În fiecare an, printre cele mai așteptate reclame de Crăciun este cea de la John Lewis, un lanț de magazine din Marea Britanie.

Și anul acesta John Lewis vine cu o poveste emotionantă, tema fiind că sunt prea mulți oameni singuri de Crăciun.

După ce am văzut spotul, primul impuls a fost să-i sun pe toți cei dragi. Deocamdată acest spot este pe primul loc în topul preferințelor pentru acest sezon, dar lista rămâne deschisă și voi actualiza acest post cu toate reclamele drăguțe de Crăciun.

Între timp a apărut și spotul celor de la Sainsbury. Greu de ales acum care-mi place mai mult.

Cei de la Cadbury ne pregătesc pentru perioada de advent, și te anunț că și aici pe lachicboutique.ro vei avea parte de numeroase surprize începând cu 1 decembrie.

Lidl tocmai a deschis “Școala de Crăciun” unde înveți cum să pregătești totul perfect pentru familia ta.

Cei de la Tesco vin și ei cu “sfaturi” pentru această perioadă.

Romeo Beckham este eroul din spotul de Crăciun al celor de la Burberry. Să nu fii surprinsă dacă o să-l vezi și pe Elton John acolo.

Producătorul de mâncare pentru pisici Temptations a anticipat ce urmează și ne dă soluția perfectă pentru a face și pisicuțele fericite de Crăciun.

Net-a-porter și MR. Porter au lansat un spot comun pentru Crăciun.

Cred că trebuie să începem deja să ne antrenăm “fața de Crăciun” pentru cadourile care nu ne plac. Harvey Nichols ne și arată cum să nu reacționăm.

Jeff Goldblum vine și el cu sfaturi interesante. Tot pe această temă.

Oddbins aduce în prim plan o vulpe. What the Fox?

Anul acesta și cei de la Canal + au scos o reclamă drăguță de Crăciun. Vă recomand să nu faceți cadou, în această perioadă, un animăluț decât dacă știți siguri că persoana chiar și-l dorește și, mai ales, știe exact ce înseamnă asta. Iar reclama scoate în evidență perfect asta.

Cei de la Target, un lanț de magazine din Statele Unite, vor să ne convingă anul acesta că ne așteaptă un Crăciun magic.

Tot pentru perioada de Sărbători, cei de la Warburtons au apelat la celebrele păpuși Muppets!

Aici poți să revezi cele mai frumoase reclame de Crăciun din 2014 și 2013.

Acest post va fi actualizat permanent cu cele mai frumoase reclame de Crăciun care vor apărea în acest an. Dacă ai o propunere, lasă-mi un comentariu și o să postez și reclama ta preferată aici.

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Taft Heidi Klum
Anterior

60 de ani de coafuri care rezistă, cu Taft

MINI roadtrip playlist
Următor

Roadtrip playlist