Cele mai frumoase reclame de Crăciun 2016

Reclame de craciun 2016

Mda… suntem fix in acea perioada a anului. Putin mai mult de o luna pana in Ajun si au aparut deja cele mai frumoase reclame de  Craciun 2016. Este una dintre cele mai frumoase perioade din an, una plina de emotii, sentimente si, desigur, cadouri.

Imi place la nebunie sa fac si sa primesc la randul meu cadouri. Este acea perioada din an in care toate brandurile ne exploateaza latura sensibila cu tot felul de reclame create special. Si, spre deosebire de anii trecuti, am constatat ca mai toate reclamele de Craciun nu mai vor doar sa ne smulga o lacrima, ci vor sa ne umple de bucurie.

Una dintre cele mai asteptate reclame de Craciun este si cea a lantului de magazine John Lewis din Marea Britanie. Si ei au dat primii tonul cand „eroul” spotului este un caine care isi doreste doar sa sara pe trambulina.

In clipul celor de la Marks & Spencer sotia lui Mos Craciun joaca si ea un rol special in distribuirea cadourilor, iar sania traditionala este inlocuita cu un elicopter.

Și Apple a lansat spotul de Crăciun, iar mesajul este să ne deschidem inima și să fim mai buni cu toți cei din jurul nostru.

Spotul celor de la Bahlsen este extrem de emoționant și ne arată că o simplă îmbrățișare este cel mai frumos cadou de Crăciun.

Și lanțul de supermarket-uri Meijer are anul acesta o reclamă drăguță de Crăciun, iar mesajul este unul foarte simplu: „Crede”!

Crăciunul este perioada din an când avem nevoie cel mai mult să fim înconjurați de cei dragi. Iar când aceștia sunt departe, dorul de ei devine deseori apăsător.

kika înțelege cât de important este să fim alături de familiile noastre și ne reamintește că oriunde poate fi „acasă”, că oriunde se poate simți atmosfera plină de căldură și iubire a sărbătorilor.

In reclama celor de la Boots, noi, femeile, suntem in centrul atentiei. Nici nu se putea altfel, nu?

In spotul celor de la Sainsbury’s este vorba despre familie si despre cat de important este sa petreci timpul alaturi de cei dragi.

Aldi ne spune povestea Morcovului Kevin care vrea sa-l intalneasca pe Mos Craciun.

Anul acesta cei de la Waitrose ne spun o poveste, in stilul John Lewis, despre un pui de pasare care vrea sa ajunga acasa de Craciun.

La Asda, toate dulciurile au nevoie de o casa. Hmmmm….. :-)

Anul acesta chiar si aeroportul Heahtrow ne cucereste cu o poveste frumoasa…

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

2 comentarii

  1. reclama mea favorită cel puțin până acum este cea cu mr. and ms christmas pe care mă bucur s-o regăsesc aici. uneori, parcă și eu i-aș scrie lui tanti crăciun! :D

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Ce vedem la Imax iarna aceasta: Fantastic Beasts and where to find them

Scoala de buni buni
Următor

Despre bunici…