Cele mai frumoase locuri de #picnicinoras

#picnicinoras

spuneam acum câteva zile că nu sunt dispusă încă să renunț la vară pentru a-i face loc toamnei în viața mea, și că o voi «combate» cât voi putea. Temperaturile estivale din primele zile de toamnă mi-au susținut planurile (și se pare că o vor face și în continuare), așa că am reușit să ies la mult visatul #picnicioras.

Ce a început ca o provocare adresată de Becel de a descoperi cele mai frumoase locuri de picnic în București, s-a transformat într-una dintre cele mai plăcute experiențe ale acestei veri (extinse, v-am spus că pentru mine vara nu s-a încheiat !).

Prin campania „Descoperă Bucureştiul la Picnic”, Becel îşi doreşte să-i inspire pe bucureșteni și nu numai să adopte un stil de viaţă sănătos, încurajând picnicul ca obicei socio-culinar, prin care fiecare se poate bucura, în mod responsabil, de natură, de o masă gustoasă şi de compania celor dragi.

Frumosul nostru oraș ne oferă, așa cum ați punctat și voi, o varietate de locuri pentru o ieșire la iarbă verde, iar Becel a trasat chiar harta celor mai cool 10 locuri de picnic dacă stai în bucurești București: Domeniul Mogoşoaia, Ferma Animalelor Pantelimon, Parcul Dendrologic USAMV, Parcul Herăstrău, Parcul Ion Voicu, Parcul Kiseleff, Acoperiş Promenada, Rezervaţia Văcăreşti, Insula din Parcul Tineretului.

Descopera Bucurestiul la picnic_harta

Fiecare dintre aceste locuri este încântător în felul lui. De aceea mi-a fost și dificil să mă decid asupra locației de picnic și, în final, am venit cu o noua propunere: mica insulă din parcul IOR, o oază de liniște la primele ore ale dimineții, în ciuda aleilor foarte animate ale parcului (este momentul perfect pentru o plimbare pe răcoare, dar și pentru puțină mișcare de înviorare).

Orele au trecut pe nesimțite în compania Paulei, pe care nu o mai văzusem (așa în tihnă) de foarte multă vreme – am povestit și-am schimbat pareri despre cele mai recente lecturi, ne-am complimentat « talentele » culinare (eu venisem cu sandwich-urile delicioase cu Becel, fără pic de modestie, recunosc, au fost chiar demențiale, și prăjiturile făcute de mama – da, tot cu margarina Becel, pentru prima dată, la îndemnul meu, ea cu o limonadă răcoritoare cu afine) și ne-am promis evident să facem din ieșirile la picnic o tradiție a noastră.

#picnicinoras

#picnicinoras

04_picnic in oras

06_picnic in oras

07_picnic in oras

08_descopera Bucurestiul la picnic

09_picnic in oras

10_picnic in oras

Nu am ratat nici ocazia de a imortaliza momentul reîntâlnirii noastre, la picnic în oraș, prin câteva selfie-uri « la iarbă verde », incedibil ce bine arată pozele în natură, într-o zi însorită, cu set-up-ul de picnic – din care, evident, nu putea lipsi un superb buchet de flori realizat de Floria.

picnic in oras_selfie_parc IOR

Credit foto : Andrei Tobosaru

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Avincis - Domeniul Vila Dobrusa
Anterior

Vacanță în România: Avincis, locul din care nu îți dorești să mai pleci

Karen Elson
Următor

Calendarul Pirelli: Karen Elson este Miss Septembrie 2015