Cele mai „admirate” costume de baie… de catre barbati

Revista ”Sports Illustrated” a lansat ediția anuală în care prezintă cele mai noi costume de baie. Cu ajutorul celor mai în vogă supermodele. 2014 marchează o jumătate de secol de la apariția primului număr al celebrei serii – aniversare care dă o și mai mare greutate ”demersului jurnalistic”, iar eu le-am descoperit pe site-ul 4trend.

De-a lungul anilor, pe coperta ”Sports Illustrated Swimsuit Issue” au apărut modele legendare precum Heidi Klum, Tyra Banks, Elle MacPherson, Petra Nemcova, Valeria Mazza, Paulina Porizkova, Rebecca Romijn sau Marisa Miller.

Cindy Crawford, Naomi Campbell, Stephanie Seymour, Niki Taylor şi Angie Everhart (între multe altele, desigur) au pozat pentru revistă, fără a fi răsplătite cu o copertă pe care, poate, ar fi meritat-o.

Anul acesta, nu mai puțin de trei grații (Nina Agdal, Lily Aldridge şi Chrissy Teigen) ne zâmbesc angelic de pe copertă.

Compoziţia a fost gândită, fără doar şi poate, ca un omagiu adresat piesei care pare indispensabilă oricărui costum de baie.

Desigur, nu toată lumea va putea pune mâna pe varianta clasică, de hârtie, a revistei.

Nicio problemă. În ultimii ani, aceasta a devenit oricum un simplu pretext pentru o versiune electronică exhaustivă, ”înnobiltată” cu o secțiune video ce nu trebuie, desigur, ratată.

Oricine doreşte să evalueze opţiunile (şi perspectivele) pe care le oferă (le deschid) cele mai proaspete colecții de costume de baie pentru vara 2014 poate intra cu încrederepe site-ul oficial ”Sports Illustrated”.

Revista ”Sports Illustrated” a lansat ediția anuală în care prezintă cele mai noi costume de baie. Cu ajutorul celor mai în vogă supermodele. 2014 marchează o jumătate de secol de la apariția primului număr al celebrei serii – aniversare care dă o și mai mare greutate ”demersului jurnalistic”.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Cum purtam unghiile pastel

Următor

Invitatie la ceai