Cei mai tari supereroi luptă în „Căpitanul America: Razboi civil”

Eu le-am cam pierdut șirul, în fiecare an, noi supereroi își fac apariția pe marele ecran și, cu foarte puține excepții, reușesc să mă transforme în fanul lor.

Sunt însă și cei « cu tradiție », cei mai tari supereroi, și între aceștia, un loc important în ierarhia (și sufletul meu) este ocupat de Iron Man (genial întruchipat de Robert Downey Jr).

Chiar dacă cel mai recent film cu supereroi, pe care l-am văzut aseară în avanpremieră și vi-l recomand cu căldură, nu îi poartă numele, Iron Man este unul dintre protagoniștii peliculei «Căpitanul America: Razboi civil ».

Așa cum ne anunță din titlu, este vorba despre o confruntare, și nu orice confruntare ci un adevărat război între cei mai tari supereroi, aceștia gravitând în jurul celor 2 personaje emblematice: Captain America (Chris Evans) și Iron Man (Robert Downey Jr.).

De data aceasta, din păcate, va trebui să te decizi pentru una dintre părți (știu că este puțin spoiler, dar nu dezvălui mai mult din motivele și amploarea războiului civil).

Cert este că îi vei (re)vedea pe cei mai tari supereroi, divizați de un pact (propus de umanitate) și o idee, încleștați într-o luptă strânsă în care fiecare aruncă toți așii din mânecă: Captain America (Chris Evans), Iron Man (Robert Downey Jr.), Black Widow (Scarlett Johansson), Winter Soldier (Sebastian Stan – da, avem și un român în distribuție), Scarlet Witch / Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen), Vision (Paul Bettany), Hawkeye (Jeremy Renner), Falcon (Anthony Mackie), War Machine (Don Cheadle), Ant-Man (Paul Rudd), Spider-Man (Tom Holland) și Black Panther (Chadwick Boseman).

Cine luptă de partea cui, vă invit să descoperiți în cinema… nici chiar trailerul nu dezvăluie complet componența părților combatante.

Ceea ce pot să vă dezvălui este că am râs copios, dialogurile spumoase aproape că nu te lasă să simți tensiunea înfruntării dintre supereroi, și am stat cu sufletul la gură și am urmărit scenele de luptă corp la corp – mulți dintre supereroi îți vor dezvălui atuuri necunoscute (și încă un mic spoiler – Wanda și Vision sunt de departe cei mai puternici și de temut supereroi, ar face ravagii dacă s-ar plasa în aceeși echipă), pe scurt, m-am bucurat de fiecare secundă a celor 2 ore și jumătate.

Captain America: Civil War / Căpitanul America: Război civil intră în cinematografe pe 6 mai, fiind distribuit în România de Forum Film.

Pentru o experință completă, îți recomand să vezi Căpitanul America: Război civil în format 3D la T IMAX… Ruleaza și în format 4DX, la Cinema City Mega Mall, dar ținând cont de dinamica filmului, s-ar putea dovedi o experiență destul de extremă.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

bronzer
Anterior

4 bronzere pe care să le ai vara aceasta

Arcaba Concept - must haves 2016
Următor

3 piese Arcaba Concept pe care să le adori vara aceasta