Cea mai plăcută experiență cu un șampon uscat

șampon uscat

Pentru că prima experiență cu un șampon uscat – cu mulți ani în urmă – a fost un eșec total, soldat cu lacrimi și nervi, am evitat până de curând acest tip de produs. Îl asociam încă cu o pudră înecăcioasă și ineficientă, așa cum se dovedise la prima încercare.

Am avut însă o perioadă aglomerată, în care spălatul pe cap și coafatul au ajuns la coada listei de priorități, imposibil de evitat însă din cauza « obligațiilor sociale », și ele foarte numeroase în luna decembrie.

Așa am ajuns să-mi planific ieșirile și activitățile din timpul liber în funcție de nevoia de a mă spăla pe cap… exact, ajunsesem să refuz întâlnirile cu prietenele pentru că eu trebuia să mă spăl pe cap.

Într-o seară însă, am descoperit soluția salvatoare, sub forma unui șampon uscat Batiste. Auzisem de Batiste, Andreea mi le lăudase, dar rămăsesem sceptică, amintindu-mi prima experiență. În acea noapte aveam însă de ales între o minte proaspătă și odihnită (datorită celor 2 ore suplimentare de somn, alături de cele 5 rămase până la ora la care trebuia să mă trezesc), și o coafură proaspătă, și probabil nu cea mai reușită (ținând cont de ora matinală la care o realizam).

CITEȘTE ȘI: The Art of Traveling light

Am mers pe mâna Andreei și nu am regretat niciun moment, șamponul uscat Batiste și-a respectat promisiunea întocmai. Evident, nu am așteptat dimineața pentru a-l încerca. Cum am ajuns acasa – la 3 noaptea – m-am înființat în fața oglinzii din baie, înarmată cu Batiste Dry Shampoo Original (nu am ales această variantă anume, mi-a fost dăruită de Andreea, dar nu aș schimba-o acum, după ce am testat-o). Nu a durat mai mult de 5 minute pentru a-mi da seama că am reușit – era prima noapte din decembrie în care aveam la dispoziție 7 ore de somn.

Procesul este simplu, fără bătăi de cap: pulverizezi Batiste de la 30-40 cm de rădăcina părului (împărțind părul pe cărări, în direcția în care îți este mai ușor), apoi masezi scalpul și scuturi puțin părul pentru înlătura excesul de produs (nu te speria, nu va arăta ca și cum ai veni de la o bătaie cu făină și nici nu vei face haos în baie după), iar la final îți coafezi părul ca și când ar fi abia uscat după spălare – eu am folosit atât placa, cât și ondulatorul conic, cu rezultate remarcabile. Coafura arată impecabil, nimeni nu își poate da seama că părul nu este proaspăt spălat, și, un lucru foarte important, se simte ca și când ar fi proaspăt spălat, plăcut la atingere, deloc « încărcat ».

Experiența Batiste a fost a doua și cea mai plăcută experiență cu un șampon uscat, dovedindu-se soluția perfectă pentru a câștiga 1-2 zile înainte de o nouă spălare pe cap sau pentru a elimina acea / acele zile cu părul strâns în coadă, înaintea spalării. Îl recomand și îl voi folosi în continuare. Este excelent de luat și în weekend sau deplasări scurte, atunci când îți dorești să călătorești light, fără întreaga gamă de produse de îzngrijire a părului.

CITEȘTE ȘI: Pretox este intotdeauna mai bun decat detox

Pentru mai multe detalii și sfaturi, aruncă o privire și pe articolul Andreei, ea are o experiență mult mai bogată în utilizarea produselor Batiste.

Sursă foto : https://andreeapatrascu.ro

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Citește și alte articole din categoria Beauty:
Cum putem avea un păr strălucitor în sezonul rece
7 produse preferate Collistar
5 produse esențiale pentru îngrijirea pielii în sezonul rece
Beauty news: Tesori d’Oriente
60 de ani de coafuri care rezistă, cu Taft

Cum să începi ziua minunat cu Dove DermaSpa
Experiența tratamentului cu Botox pentru păr
Cum scapi de celulită…

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Crama Girboiu_Epicentrum
Anterior

Cele mai frumoase momente din 2015

Golden Globes_Jennifer Lawrence_Cate Blanchett
Următor

Cate vs. Jenn la Golden Globes 2016