Cea mai frumoasa ie la petrecerea 9 ani The One

Revista The One a implinit 9 ani (si 100 de editii) si asa cum iti povesteam ieri i-a sarbatorit in cadrul unui eveniment intitulat Cea mai mandra petrecere la care au participat vedete, colaboratori, prieteni ai revistei de tot felul. Dress code-ul petrecerii din Fratelli Studios a fost „poarta fashion ia romaneasca” si am fost surprinsa placut de numarul mare de invitati care s-au conformat. Am vazut ii frumoase, pastrate din vechi stramosi si scoase acum la lumina si la purtare pentru petrecerea aniversara The One, dar si ii moderne, cu broderii traditionale reinterpretate.

Nu as putea sa ma pronunt care a fost cea mai frumoasa ie la petrecerea 9 ani The One, dar am facut o selectie a celor care mi-au atras atentia si mi-au placut mai mult. A fost dificil sa aleg pentru ca invitatele (nu foarte multi barbati au raspuns dress code-ului petrecerii 9 ani The One) s-au intrecut in culori, broderii si modele de ii, care de care mai frumoasa.
La petrecerea aniversara 9 ani The One am vazut ii cu broderii simple si delicate, dar si broderii elaborate, ii cu broderie monocroma – alb, albastru, rosu, negru pe alb (Oana Cuzino a purtat o ie cu broderie neagra foarte eleganta) – sau broderii florale in culori tari (astfel de ii au purtat Adina Buzatu, Loredana si Dana Rogoz, printre altii), ii cu broderii pretioase – aurii sau chiar cu perle (Andreea Esca a purtat la petrecerea The One o ie superba cu trena si broderie cu perle, realizata de Dana Budeanu special pentru ea), ii cu maneci largi, bufante, evazate sau chiar fara umar. Imaginatia creatorilor de ii romanesti nu are limite.
Va las in compania imaginilor. Sunt foarte curioasa care sunt favoritele voastre din galeria pe care am pregatit-o si va astept comentariile.

Foto: Mircea Ciolpan

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

9 ani The One - cea mai mandra petrecere

Următor

Poarta fashion ia romaneasca