Cea mai frumoasa amintire

Desi luna noiembrie este de obicei o luna de tranzitie, neplacuta, spre iarna, pentru mine este una dintre cele mai importante pentru ca marcheaza, la mijlocul ei, aniversarea bunicii mele, pe care o ador, modelul meu in viata, alaturi de parinti evident. In fiecare an incerc sa o surprind, stiind ca nu valoarea cadoului o va impresiona, ci partea sentimentala, investitia sufleteasca.

Si pentru ca unul dintre cele mai frumoase (si de neuitat) cadouri pe care i le-am oferit a fost o minivacanta la Paris, doar noi doua, acum vreo 2 ani, anul acesta m-am gandit la o bijuterie (un pandantiv), pe care o voi personaliza pentru a fi unicat, care sa ii aminteasca de momentele minunate petrecute impreuna, in orasul nostru favorit. De fapt, ideea mi-a venit descoperind bijuteriile Personally Me, numeroase modele, fine si delicate, perfecte pentru o doamna eleganta ca Bunica, ce pot fi inscriptionate cu mesaje personale.

Pe mine m-a inspirat evident un pandantiv pe care am zarit Turnul Eiffel. Desi nu am apucat sa urcam in turn cu ocazia sejurului nostru, ramane totusi unul dintre simbolurile Parisului, pe care l-am admirat cred in fiecare dintre zilele petrecute in capitala Frantei, in cam toate momentele zilei (fie ca era vorba de o plimbare matinala, fara tinta precisa, pe malurile Senei sau o plimbare pe inserat, sfarsita cu o cina tarzie la Cafe Kleber, in Place du Trocadero).

Va recomand o astfel de escapada, cu cineva drag, in Orasul Luminilor… iar cand ajungeti la Paris, profitati din plin de Turnul Eiffel (impreuna cu deliciile culinare frantuzesti):

-rezervati din timp o masa la restaurantul Jules Verne din Turnul Eiffel (o puteti face online), o cina la 125 de metri altitudine este o experienta de neutitat si un cadou inedit.

rezervati o cina speciala pe un vas ce va va purta pe Sena, printre simbolurile Parisului, trecand evident pe langa Tour Eiffel.

-pentru cea mai incantatoare priveliste asupra turnului, luati masa pe terasa restaurantului Le Cafe de L’Homme (situat in interiorul Musee de l’Homme, in Place du Trocadero, fata in fata cu Turnul Eiffel)… nu veti regreta. In plus, doi dintre actionarii restaurantului sunt stra-stranepoatele lui Gustave Eiffel.

Ce astfel de momente ati vrea sa rememorati permanent printr-o bijuterie? Cum vi se par bijuteriile Personally Me si multiplele lor posibilitati de personalizare?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Colectie capsula Roberto Cavalli pentru C&A

Următor

Rosu dominant