Ce supereroi se poartă primăvara aceasta

Batman vs Superman

În cazul în care nu știați deja, de vreo 2 ani am intrat în zodia supereroilor, din punct de vedere cinematografic, binențeles. Celor câțiva supereroi pe care îi cunoșteam li s-au alăturat, de-a lungul peliculelor pline de acțiune și efecte spectaculoase, o întreagă galerie.

Anul acesta, este momentul înfruntărilor, dar și ocazia unor noi supereroi de a-și face debutul în lumina reflectoarelor.

Dar să o iau cu începutul, mă gândeam să descoperim astăzi ce supereroi se poartă primăvara aceasta.

În primul rând, unul proaspăt, nou pentru mine cel puțin, foarte amuzant și cu un limbaj extrem de colorat – Deadpool. Interpretat de Ryan Reynolds, care intră în pielea și în costumul roșu al acestui erou neconvențional în cel mai potrivit mod,

Deadpool este la origini un luptător în trupele speciale, Wade Wilson, devenit mercerar și descoperindu-și capacitățile excepționale de regenerare în urma unui experiment scăpat de sub control.

Sincer, Deadpool este complet diferit de supereroii pe care îi cunoșteam: stăpânește ca și ceilalți diferitele tehnici de luptă, se vindecă de orice rană, dar principala sa calitate este cred capacitatea de a face glume și a ironiza orice moment, indiferent cât de dramatic. Este un erou de urmărit, zic. Și merită descoperit în cinematograf (ar fi bine să vă grăbiți, rulează deja de câteva săptămâni, fiind distribuit în România de Odeon Cineplex).

Prima mare înfruntare fantastică a anului a debutat pe ecrane săptămâna trecută, este vorba de « Batman Vs. Superman: Zorii Dreptăţii ».

Doi supereroi care nu mai au nevoie de nicio prezentare (de fapt, cred că cei care ajung în sala de cinema știu deja de partea cui se plasează), interpretați de Ben Affleck (un Batman ajuns la maturitate, dar încă bântuit de pierderea părinților din copilărie) şi Henry Cavill (Superman etern tânăr și îndrăgostit de Lois Lane – Amy Adams), cărora li se alătură însă un personaj neașteptat: Wonder Woman, Femeia Fantastică interpretată de Gal Gadot, plus urmașul (la fel de țăcănit al celebrului Lex Luthor), tânărul Alexander Luthor (Jesse Eisenberg), hotărât să scape lumea de supereroi.

Batman Vs. Superman: Zorii Dreptăţii merită văzut pentru fanii Marvel, în primul rând, dar și pentru scenele spectaculoase de luptă, efectele speciale deosebite (de aceea vă recomand experiența T Imax la Cinema City Cotroceni)… este un film a cărui acțiune te ține cu sufletul la gură de la primele scene și până la final, prefigurând – pentru cunoscători – următoarele filme cu supereroi.

Batman V Superman: Dawn of Justice rulează deja în cinema și este distribuit în România de Freeman Entertainment.

Primăvara se anunță și mai interesantă, o nouă confruntare fantastică aterizează în cinematografe la începutul lunii mai (06.05.2016), de data aceasta între Captain America (Chris Evans) și Iron Man (Robert Downey Jr.) în pelicula « Captain America: Civil War », distribuită în România de Forum Film.

Abia aștept să văd filmul, dar știu de pe acum și de partea cărui supererou mă voi plasa (sper ca în final să își rezolve totuși divergențele, m-am cam obișnuit cu o gașcă mare, veselă și puternică în jurul lui Captain America, iar din această gașcă favoritul meu a fost întotdeauna Iron Man).

Vă plac filmele cu supereroi, voi de partea căruia veți fi primăvara aceasta?

Dacă îți face plăcere, mă găsești și pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Kate Hudson - Campari - luna martie
Anterior

Luna martie în Calendarul Campari: outfit Kate Hudson și rețeta de cocktail

cum sa ai dinti mai albi
Următor

4 soluții simple pentru dinți mai albi