Ce se poarta anul acesta in home & deco

Daca va ganditi sa faceti unele schimbari in casa sau sunteti in cautare de idei pentru amenajarea uneia noi iata cateva ponturi despre tendintele de anul acesta in home & deco. Sper sa va fie de folos, dar mai ales sa va incante si sa va stimuleze creativitatea si imaginatia.

Asa ca iata ce se poarta anul acesta in home & deco:

-Accente de culoare in nuanta vedeta a anului – Radiant Orchid, dar si derivate din aceasta – lila, grenadine, azuriu… Un detaliu (o cuvertura, draperie, un dulap sau un perete) intr-una dintre aceste nuante intense, in contrast cu o predominanta cromatica neutra (de gri sau bej), va inviora orice incapare, indiferent de sezon.

-Culoarea naturala a lemnului. Se poarta nuante deschise, spre stejar, cires, fag.

-Imprimeul floral, mai ales tapetul cu flori care creaza un efect vintage sau elegant.

-Materiale naturale care marcheaza o intoarcere spre natura in 2014. Sticla, lemn natur, bambus, pai, ratan, iuta aduc decorului o tusa zen.

-Mobilier inedit, cu un design si din materiale inovatoare, pentru exterior.

Daca sugestiile si imaginile v-au suscitat interesul, o vizita si un ceai in decorul plin de stil si de caldura al magazinului Casara este recomandarea mea pentru o dupa-amiaza friguroasa de iarna.

Va place ce se poarta anul acesta in home & deco?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Testat si pastrat: A.Brenner Vitamin C Night Cream

Următor

Seat Mii by Mango