Ce faci in weekend?

Ultimul weekend din februarie aduce si numeroase evenimente, in principal targuri de produse vintage si handmade. Sunt nu mai putin de 6 astfel de evenimente, avand toate deja o traditie, pe 23 si 24 februarie, din cate am aflat eu: Absolutely fabulous fashion & vintage fair, I love HandMade, Boutique cliché, One MartiSHOP, Bazarul de Dragobete si Iarmarocul de Primavara.

In cele doua zile de weekend (23-24 februarie 2013) se desfasoara a 4-a editie a targului de haine si accesorii vintage Boutique Cliche, in Rooms – Coffee&Lounge din Piata Amzei (strada Mendeleev, nr. 28-30) si targul de cadouri si produse lucrate manual I love HandMade, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti de la Universitate.

Sambata, 23 februarie, vor avea loc: targul de haine si accesorii One MartiSHOP in AristoCats Bistro din zona Mosilor (str.Teodor Stefanescu nr.1), unde veti avea ocazia sa descoperiti, in premiera, live plicul Moon by Dana Rogoz , si Iarmarocul de Primavara cu diferite produse handmade – bijuterii, cosmetice, accesorii – la Ceai et Caetera (str. Latina nr.15).

Duminica, 24 februarie, are loc prima editie din 2013 a celebrului Absolutely Fabulous Fashion & Vintage Fair, organizat de data aceasta in Centrul vechi, in La Historia (str. Sfantul Dumitru nr.3), precum si un Bazar de Dragobete in ceainaria Serendipity (str. Dumbrava Rosie nr.13).

Si abia se termina weekend-ul si un alt targ cu traditie isi deschide portile – este vorba de Festivalul Primaverii de la Sala Dalles, care debuteaza luni pe 25 februarie.

Vremea, din pacate, nu tine cu cei care au chef de plimbari (in weekend se anunta ploi si temperaturi de 1-2 grade, real feel), dar poate ca astfel nu veti regreta shopping-ul la targurile din weekend, pentru ca oricum nu puteati da o tura printr-un parc.

Deci, care dintre evenimente te tenteaza weekend-ul acesta?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Designeri pentru iPhone

Următor

Rochii Jenny Packham pentru toamna 2013