Ce facem duminica?

Se anunta o zi rece pentru aprilie si ploioasa, lucru care nu poate decat sa ma intristeze, mai ales dupa ziua incantatoare de ieri. Nu pot insa sa stau in casa, sunt doua locuri in care trebuie sa ajung duminica si anume: in Gara de Nord pentru a vizita trenul regal si la Hotelul Ambasador pentru editia de primavara a targului vintage Absolutely Fabulous.

Asa ca, echipata pentru cele maxim 9 grade de afara, voi infrunta ploaia pentru a profita de faptul ca Trenul Regal (construit in 1928 si avandu-i oaspeti la bord de-a lungul timpului pe regele Carol al II-lea, regele Mihai, Gheorghe Gheorghiu Dej, Nicolae Ceausescu si Gerald Ford) este garat la linia 14 a Garii de Nord si poate fi vizitat. Iar dupa aceasta incursiune in istorie, voi face o escala la hotelul Ambasador (bd. Magheru 8-10) pentru Absolutely Fabulous  fashion & vintage fair pentru ca nimic nu vindeca depresia cauzata de vremea rea ca achizitia unei piese vintage chic.

Sper ca veti profita si voi de cele 2 evenimente pentru a iesi la aer si a va bucura de ultima zi de weekend.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Chic on the bridge – noua campanie Louis Vuitton

Următor

Saptamana italiana: reteta mea secreta de Tiramisu