Dupa cinci zile de stat in casa si « savurat » remedii pentru raceala, dorinta mea pentru o cafea aromata in atmosfera perfecta a unei cafenele Starbucks a atins cote alarmante.
Asa ca mi-am facut o lista cu bauturile de sezon pe care as vrea sa le degust toamna aceasta la Starbucks.
Iata deci ce putem bea la Starbucks in sezonul rece, oriunde am calatori in lumea aceasta (eu nu-mi amintesc sa fi fost intr-o tara unde sa nu fi intrat cel putin intr-un Starbucks):
In Romania:
Din 6 noiembrie, cafenelele Starbucks din Romania ne pregatesc de Sarbatori, 4 bauturi speciale cu arome de sarbatoare, cafele in editie limitata de Craciun si accesorii specifice, toate intr-un decor de poveste. Iarna aceasta trebuie sa te rasfeti cu : Toffee Nut Latte (o bautura pe baza de lapte cu espresso, aroma dulce de caramel si nuci prajite, acoperita de frisca cu nuci caramelizate), Gingerbread Latte (gustul Craciunului intr-o bautura pe baza de lapte si aroma bogata de turta dulce, scortisoara si cuisoare, decorata cu frisca si melasa), Honey & Almond Hot Chocolate (o ciocolata calda cu un gust bogat si decadent de migdale, acoperita cu frisca de ciocolata, sirop Mocha si miere) si Christmas Blend Espresso (espresso cu aroma exceptionala, usor condimentata, care te va trimite cu gandul la zilele magice de Craciun) .
In Asia trebuie sa incerci:
Asian Dolce Latte (in Asia Pacific), caffe latte cu o aroma unica, o combinatie de Starbucks signature Espresso cu un sirop dulce, frisca si praf de espresso.
Chestnut Macchiato (in China si Asia Pacific), o bautura delicioasa pe baza lapte si cafea, stratificata, infuzata cu un gust rafinat de castane prajite.
Dark Caramel Latte (in China si Asia Pacific), o combinatie de espresso, spuma de lapte si sirop special de caramel.
French Vanilla Latte (in China si Asia Pacific), un latte special cu sirop de vanilie, completat cu frisca, sirop mocha si pudra de espresso.
Bitter Caramel Macchiato (in Japonia), espresso cu spuma pufoasa de lapte, cu accente dulci amarui oferite de siropul bitter caramel.
Matcha Tea Latte (in Japonia), un latte fin si cremos pe baza de matcha si spuma de lapte, cu un gust usor amarui de ceai verde.
In Europa, poti incerca :
Flat White (disponibil in Marea Britanie si in Australia de asemenea), doua shot-uri de espresso cu o delicioasa spuma de lapte integral.
Pumpkin Spice Latte (disponibil in Europa, dar si in America si Africa), o bautura dulce si delicioasa, perfecta in sezonul rece, cu o aroma bogata de dovleac si condimente de sezon – scortisoara, nucsoara, cuisoare si ghimbir, completata de frisca cremoasa si condimente de placinta cu dovleac.
In America
Salted Caramel Mocha, espresso si spuma de lapte, amestecate cu sirop mocha si toffee nut, completat cu frisca, sirop de caramel si caramel sarat.
Teavana Oprah Chai Tea Latte, o bautura creata in parteneriat cu specialistii Teavana si Oprah Winfrey, o infuzie de scortisoara, ghimbir, cardamom si cuisoare, amestecata cu accente de ceai negru si rooibos, usor indulcit si completat cu spuma de lapte.
Nu stiu voi, dar eu as zbura acum la Starbucks, la oricare dintre ele…
vaaaiiii …. ce mi-ai facut … unde sa ma duc eu acum sa beau asa ceva :)) Tu crezi ca Drobeta e Bucurestiul ?? Sunt extraordinar de apetisante , nu stiu ce as alege , probabil , fiind o mare iubitoare de caramel ceva pe baza de caramel . Nu stiu cum as reactiona in fata atator bunatati .
Lamiita, trebuie sa faci o vizita „de cafea” in Bucuresti!…:)…
Si fara gluma, daca ajungi in Bucuresti, da-mi un mesaj, si mergem la cel mai frumos Starbucks sa ne delectam cu toate bunatatile de sezon si nu numai!
Ce păcat că la mine în oraș nu există Starbucks. Chiar mi-aș fi dorit să încerc unele dintre bunătățile de mai sus. :)
Eu sper sa deschida cat mai multe, in toata tara!
Foarte frumos articolul, eu nu beau cafea dar mi-a facut cu ochiul Gingerbread Latte <3 mi-a fost de ajuns sa citesc turta dulceee :X:X:X