Ce am descoperit in revistele glossy de august

O iesire la piscina nu putea exclude munca, mai ales ca in ultimele zile am cam tras chiulul la scris (motivat totusi de alte treburi si activitati), asa ca in orele interzise de plaja am facut o munca de research si va propun in continuare cateva lecturi si subiecte interesante in revistele lunii august 2013.

In revista Joy, primul articol pe care l-am citit a fost evident interviul cu Andreea Ibacka, in care vorbeste despre viata personala, casnicia cu Cabral, activitati cotidiene,hobby-uri, inclusiv garderoba personala, dar si cariera sa, viitorul proiect in care va fi implicata la Acasa TV, Ingeri pierduti. Mi s-au mai parut interesante : interviul cu Malvina (ador esarfele  Malvensky), pagina de recomandari de lecturi de plaja si paginile de beauty cu arta machiajului natural si transformarea pas cu pas a coafurilor de zi in coafuri de seara, un ghid excelent de vacanta.

In Viva! de august am descoperit cateva articole ample extrem de interesante :   Faptele bune nu raman nepedepsite despre Diana Sucu, O fata de milioane despre Inna, cu un styling exceptional conceput de Roxana Voloseniuc si Domnica Margescu, (intr-una dintre imagini, care se regaseste si pe coperta, Inna poarta un costum superb Agent Provocateur, pe care l-am remarcat inca din primavara, la prezentarea colectiei), Puterea ca arma de seductie, un material despre scandalurile sexuale in care au fost implicati unii dintre cei mai puternici sau bogati barbati ai Planetei, de-a lungul timpului si Cand barbatul imbraca femeia, despre relatia speciala dintre Stephan Pelger si Ileana Badiu.

In Elle de august am adorat imaginile si povestea sedintei foto pentru coperta, realizata pe coasta amalfitana, cu piese din pre-colectia toamna 2013 Louis Vuitton. Mi-au mai placut paginile de tendinte – blana, imprimeu de inspiratie scotiana, croieli masculine, transparente, culori pastelate, auriu si animal print, si am gasit foarte interesanta si pasionanta incursiunea in dulapul Domnicai Margescu, director de moda Elle Romania, pe care am cunoscut-o in copilarie, parandu-mi si atunci la fel de stylish ca si acum.

In Glamour de august mi-a placut enorm pictorialul care o are ca protagonista pe Kate Moss – absolut superb – si materialul despre povestile nestiute ale familiilor regale (de la Caterina de Aragon si Maria Antoaneta la Printul Rainier al III-lea de Monaco si Kate Middleton).

In Unica mi-au placut colajul Branduri mari la preturi mici, in care personaje ca Roxana Voloseniuc (Elle), Diana Tofan (H&M), Ana Morodan (highstreetcardigans.com) isi recomanda locurile favorite de shopping offline si online, si paginile de shopping, extrem de colorate, construite in jurul unor destinatii de vacanta de vis.

Si in revista The One de august am gasit sugestii de lecturi interesante,  un interviu cu Ethan Hawke absolut fascinant si un articol despre sporturi extreme si adrenalina.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Recomandare taverna greceasca: La Kostas

Următor

Calatorie in jurul lumii