Caviar… pe unghii

De cateva luni urmaresc sa achizitionez un set de caviar manicure de la Ciate si pentru ca sunt atat de cautate nu am reusit, epuizandu-se rapid, imediat dupa ce erau expuse in raft.

Ce inseamna caviar manicure inventata de Ciate?

Este vorba de niste mici perle in diferite culori care se presara peste oja proaspat aplicata, unghia prezentand astfel imaginea unei tartine minuscule cu caviar (sau o aglomerare de bombonele cip daca sunt colorate). Oja de dedesubt poate fi in nuanta perlelor de caviar sau diferita pentru a crea un contrast interesant. Rezultatul este absolut superb oricare ar fi culoarea aleasa.
Ca si caviarul insa, aceste produse, disponibile in magazine in 3 variante: Rainbow, Black pearls si Mother of pearl, se gasesc rar, ele fiind comercializate in Romania doar in Sephora… Sau cel putin asa credeam.

Am aflat insa cu bucurie ca iti poti realiza o manichiura caviar intr-un salon aparte din Bucuresti de unde poti si achizitiona perlele pentru acasa. Si inca o veste buna: la Rouge Nail Bar gasiti aceste perlute intr-o multitudine de culori de la auriu la negru cu reflexe verzui sau violet.

Nu este insa o manichiura de zi de zi. Perlutele agata si se pot desprinde destul de usor. Este insa atat de spectaculoasa ca merita efortul si costul pentru a atrage toate privirile la un eveniment special, din cand in cand. Inca un sfat, incercati sa le dati jos tot la salon pentru ca pentru a le fixa, la Rouge Nail Bar se utilizeaza si un adeziv organic peste oja, care combinat cu aceasta poate lasa urme pe unghii pe care o profesionista va sti sa le inlature rapid si fara daune cu bufferul.

Daca vrei sa oferi un cadou special si uimitor poti comanda pe site-ul Ciate setul Caviar Mini Bar ce contine 4 sticlute de oja in culori diferite si 4 de perlute de caviar.

Chiar si vedetele de la Hollywood au fost cucerite de manichiura caviar, Pink si Jessica Biel expunandu-si cu mandrie unghiile acoperite de perlele de caviar la diferite evenimente.
Recomandarea mea pentru week-end este deci:  sampanie si caviar…pe unghii!

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Hot drinks

Următor

Fusta cu franjuri