Carven Le Parfum

Ador Paris-ul in orice anotimp (in mod exceptional, il ador iarna, datorita atmosferei de Sarbatoare), iar atunci cand mi se face dor, calatoresc cu gandul, revad in minte locurile mele preferate. O astfel de calatorie imaginara mi-a prilejuit unul dintre parfumurile descoperite recent in parfumeriile Douglas (unde brandul este distribuit exclusiv), este vorba despre Carven Le Parfum.

Un parfum special, frantuzesc pana la ultima nota, un parfum couture care evoca 70 de ani de istorie si in care se regaseste incredibila energie a modei Carven. Carven Le Parfum este proaspat si captivant, unic si elegant, asemenea creatiilor Carven. Este un parfum floral, cu note de varf dulci si delicate de floare de mandarin si zambila, note de mijloc stralucitoare de iasomie si ylang-ylang, condimentate de sangele voinicului si note de baza puternice, lemnoase, de santal, patchouli indonezian si osmanthus.

Carven Le Parfum

Si pentru a intelege putin parfumul, pentru a-l intelege, pentru a sti la ce sa va asteptati de la acest parfum tipic parizian, iata cateva repere ale brandului Carven :

  • Carven a luat fiind in 1945, fondatoarea casei fiind Carmen Tommaso

Carven_1945

  • Creatiile Carven : sunt delicate, relaxate, pline de prospetime si exuberanta. Carven esre moda accesibila, « couture », dar simpla. De altfel, Carven este prima casa care a oferit un lux accesibil, la vremea sa.

Carven

  • De-a lungul timpului, numeroase linii aeriene au apelat la Carven pentru tinutele insotitoarelor de bord – Air France (in 1979), Air India, Kuwait Airlines, Saudi Arabian Airlines…

Carven - Air France

  • In 1954 Carven lanseaza prima sa creatie parfumata, Ma griffe, care este si primul parfum vandut vreodata in avion.

Carven_parfum_Ma Griffe

  • Carven este renumita si pentru taioarele sale usor de purtat

Taiorul Carven

 

  • Carven = chic parisian

Carven_Emma Stone_chic parizian

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Anterior

Afla modul corect de ingrijire al tenului tau!

Următor

Chic Boutique: Pop-up store Moon by Dana Rogoz