Captain America: The winter soldier – recomandare film

Captain-America-The-Winter-Soldier

Marea premiera a acestei saptamani in cinematografe este Captain America: The winter soldier (sau Capitanul America: Razboinicul Iernii), distribuit de Forum Film in Romania, pe care am avut sansa sa il vizionez in avanpremiera si pe care vi-l recomand in weekend pentru o seara plina de actiune.

Nu sunt o fana a benzilor desenate si nici familiara cu super eroii Marvel, dar mi-a placut Captain America: The winter soldier – scene de actiune si lupta foarte tari, personaje simpatice, un film amuzant si recreativ care sunt sigura ca va incanta publicul de toate genurile si varstele.

Capitanul America: Razboinicul Iernii urmareste aventurile super eroului Captain America reintors in lumea moderna. Desi se bucura de recunostinta si aprecierea intregii natiuni, Steve Rogers (Captain America) face eforturi sa isi gaseasca locul in aceasta lume, prietenii sai fiind batrani sau de mult disparuti, viata sa amoroasa inexistenta o preocupa pana si pe partenera sa de aventuri (Vaduva Neagra interpretata de Scarlett Johansson), care incearca sa ii gaseasca o pereche pe masura, se simte in urma unei culturi care a evoluat dramatic in cei 70 de ani pe care i-a ratat. Gaseste insa in munca sa din cadrul S.H.I.E.L.D. (o organizatie ultra-sofisticata ce lupta impotriva terorismului international) un refugiu, desi in ultima vreme misiunile sale ii ridica anumite semne de intrebare si suspiciuni, pe care ii le marturiseste sefului sau, Nick Fury (interpretat de Samuel L. Jackson).

Dupa un atentat esuat la limita asupra lui Nick Fury (scena ambuscadei este atat de intensa ca te tine minute intregi cu sufletul la gura), care il introduce in scena si pe misteriosul erou negativ The Winter Soldier, actiunea se desfasoara cu repeziciune, nici nu simti cand trec cele 2 ore.

Nu iti dezvalui mai multe detalii pentru ca sunt sigura ca iti va face placere sa descoperi actiunea si intriga pas cu pas. Pentru o experienta completa si perfecta a filmului Captain America: The winter soldier iti recomand sa il vezi in Romtelecom IMAX, este genul de pelicula pentru care daca IMAX-ul nu exista ar fi trebuit inventat. Si inca o recomandare, inainte de cea finala, mai ales pentru fanii personajelor Marvel, nu parasi sala imediat ce apare genericul de final. Exista doua bonus scenes ca teasing pentru urmatoarele 2 filme cu super eroi, una fixand cadrul peliculei „Avengers: Age of Ultron” si una oferind cateva indicii asupra a ceea ce ne asteapta in „Captain America 3”, pe care sigur nu am de gand sa le ratez.

Captain America: The winter soldier este recomandarea mea de film pentru acest weekend. Sincer, mi-a placut mult, este o combinatie reusita intre „The Bourne Identity”, o pelicula cu James Bond si un thriller politic si benzile desenate Marvel.

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Band of Creators in Wonderland
Anterior

Band of Creators in Wonderland

HM Home
Următor

Oferta de weekend la H&M