Când o țestoasă te motivează să alergi primii km

Running - Ciuc Radler

Să alerg mi-am tot propus, dar se pare că aveam nevoie de o provocare în plus pentru a mă și mobiliza efectiv, iar aceasta a venit din partea Ciuc Radler.

Dacă vă întrebați care este aceasta (și cum de a reușit să mă scoată din casă), aflați că Ciuc Radler și-a propus vara aceasta să realizeze cel mai mare desen pe GPS din Romania parcurs în întregime cu bicicleta, lansând fanilor unei vieți active provocarea de a se alătura pe traseu grupului de bicicliști sau de a-i susține realizând unul dintre desenele propuse de Ciuc, pe străzile diferitelor orașe din țară.

Revenind însă la mica mea premieră, într-o seară caldă de vară, înarmată cu aplicația Nike Running, pe de-o parte, și desenul GPS al unei țestoase, pe de alta, am pornit pe străduțele extrem de liniștite (aparent) din Cotroceni, în încercarea de a răspunde provocării Ciuc Radler.

Țestoasa mea a avut în final 2,8 km (în desenul inițial avea 2,9 km, dar lucrările de la Eroilor mi-au lăsat-o fără un picioruș, așa cum puteți vedea), distanță pe care am parcurs-o în 22 de minute și 18 secunde (o medie de 7 min 57 pe kilometru).

Nike Running_desen GPS_testoasa_Ciuc Radler

Aș fi putut probabil să obțin și un timp mai bun (deși, tineți cont, este prima experiență de genul acesta din ultimii mulți ani), dar mi-am dorit o țestoasă prezentabilă și m-am tot oprit pe traseu pentru a mă asigura că este ruta corectă.

Și mi-am dorit o țestoasă frumoasă pentru că aventura Ciuc Radler România Activă mi se pare un proiect incredibil, pe care sunt încântată să îl susțin. Sper că vă veți alătura și voi, în număr cât mai mare, acestei mișcări.

GPS_testoasa Ciuc Radler

Au mai desenat (alergând sau pedalând): Sabina, care a făcut un cocorAnca un dansator, Alin o foarfeca Ariel un elefant, Cristi un porumbelVlad o gheată și Elena o patină. 

Vă așteptăm sâmbătă, 18 iulie, ora 9:30, în Parcul Herăstrău, intrarea de la fântâna Miorița, pentru a-i cunoaște și încuraja pe temerarii bicicliști, care pornesc în aventura Ciuc Radler de 2.500 de km.

Pentru cei curajoși, care vor să se alăture grupului de bicicliști pentru primii 60 de km ai traseului, Ciuc Radler pune în joc o bicicletă.

Ciuc Radler Romania Activa

Aventurierii noștri au nevoie însă și de încurajări așa că nu mai sta pe gânduri: Încurajează inițiativa Ciuc Radler România Activă! Pentru suporterii din toată țara care vor trimite membrilor echipei mesaje (text, foto, video) de încurajare prin intermediul platformei dedicate, Ciuc Radler a pregătit premii constând, evident, în biciclete.

Știu, primul pas este cel mai greu, dar odată ce am parcurs primii kilometri mi s-a deschis din nou pofta de mișcare în aer liber, nu doar la sală. Așa că nu mai sta pe gânduri, găsește ceva care să te motiveze și ieși la alergat, la pedalat sau, de ce nu, înotat. Eu o să vă țin la curent cu evoluția mea în minute pe kilometru și ne vedem în curând la prima competiție de 5km.

Până atunci, haideți să îi susținem pe aventurierii pe biciclete Ciuc Radler! Ne vedem sâmbătă în Herăstrău, da?

I'm Laura, thirtysomething, creative mind, passionate about marketing & pr, fashion and beauty enthusiast, taking inspiration from my travels and encounters. Let’s be chic!

3 comentarii

    • Si „prietenoasa” cu cateii, Sabina… nu cred ca am mai intalnit atatia catei (in curti, in lesa, pe langa curti) de multa vreme ;)… dar mie imi plac, asa ca nu a fost o problema.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

trandafiri_ForiaRO
Anterior

5 sfaturi pentru mine, cea de acum 5 ani

pisica cu ochelari de vedere
Următor

10 lucruri pe care nu le poți face când porți ochelari de vedere