Când Bradley Cooper a devenit Super Chef

Bradley Cooper_Burnt_Super Chef

Dacă până acum ezitam asupra filmului preferat de anul anul acesta, Burnt / Super Chef m-a convins. Noul film cu Bradley Cooper este favoritul meu din 2015, indiferent de cele ce vor urma de acum înainte.

Mi-a plăcut ideea, subiectul m-a fascinat de când am descoperit trailerul (de altfel vă tot povestesc de filmul acesta de ceva vreme), nu înteleg de ce procesul de realizare a fost atât de îndelungat, dar mă bucur că în final, Bradley Cooper în rol de Super Chef a aterizat în cinematografele din România.

Deși nu a avut la dispoziție decât o lună pentru a se pregăti pentru rolul din Burnt (acela al unui super chef deținător a două stele Michelin cazut în dizgrație însă din cauza consumului de droguri și a unui comportament inadecvat datorat acestora, care își dorește o revenire de succes și o a treia stea), lui Bradley Cooper i se potrivește mănușă. El declară că pentru a-și construi personajul a « furat » și combinat detalii de comportament ale celor 3 personalități culinare care l-au inspirat: Marcus Wareing (un chef cu 2 stele Michelin care a fost și consultantul culinar al filmului Burnt), Gordon Ramsey (cine nu îl cunoaște pe celebrul chef, recunoscut pentru comportamentul său coleric, ale cărui restaurante din toată lumea au câștigat de-a lungul timpului 16 stele Michelin, dintre care 2 retrase în 2013 restaurantului de la New York) și Marco Pierre White (chef englez devenit vedetă TV, un copil minune al scenei culinare britanice).

Așadar, avem super chef-ul, care dorește să își refacă viața și să revină în top, revanșându-se și față de cei care l-au susținut și iubit, dar pe care i-a dezamagit și rănit. Avem « echipa de vis », familia sa din bucătărie, un grup de chefi profesioniști sau aspiranți, care decid să îi fie alături în temerara încercare de a obține a treia sa stea Michelin. Avem proaspăta idilă, cu un sous-chef feminin extrem de talentat, interpretat de Sienna Miller.

Și avem mâncare, mâncăruri, farfurii adevărate opere de artă, realizate cu pasiune și imaginație de chef Adam Jones (Bradley Cooper).

Burnt / Super Chef te fascinează de la primul până la ultimul cadru, prezentând personaje puternice, pline de personalitate și individualitate, ale căror drumuri și destine se împletesc sau întretaie în momente cheie. Eu am adorat fiecare moment al al filmului, l-aș revedea oricând fără a mă sătura vreodată să îl redescopăr.

Vă recomand așadar din tot sufletul Burnt / Super Chef. Filmul ruleaza deja în cinematografe și este distribuit în România de Forum Film.

Urmărește LaChicBoutique.ro pe Facebook, Instagram, Twitter, Google + și Pinterest!

Citește și alte recomandări de film:
Internul: când Robert De Niro o întâlnește pe Anne Hathaway
Recomandare film: o nouă Misiune Imposibilă pentru Tom Cruise

10 motive pentru care aș revedea filmul Pixels
The Man from U.N.C.L.E. – filmul cu cele mai frumoase și scumpe haine și mașini din 2015
Un film impresionant: Southpaw
Recomandare film: Elysium
Seriale de urmarit
Never lose FOCUS
The Loft, ce se intampla cand cazi in Ispita
Cronica de film: Mortdecai

1 comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

frumusete de toamna
Anterior

10 sfaturi de frumusețe pentru toamnă

Lancome_makeup - Lancome Hypnose Drama Palette
Următor

3 machiaje de toamnă cu paleta Lancome Hypnose Drama